Mosoly Váltó 2020 – elhalasztva

FIGYELEM!

Mosoly Váltó adománygyűjtő programunk a covid-19 járvány miatt 2020 májusában sajnos elmarad.

Az NN Ultrabalaton szervezői tájékoztatása szerint a versenyt október 1-4. között rendezik meg. Amennyiben ez megvalósul, az értünk futó csapatokkal mi is részt fogunk venni a versenyen, de arról, hogy a Mosoly Váltóval és a gyerekekkel  ott leszünk-e az eseményen, kicsit később tudunk csak döntést hozni.

A Mosoly Váltó az egyik legnagyobb adománygyűjtő programunk, nagy bevételkiesést jelent számunkra, hogy el kell halasztanunk, emellett az is komoly veszteség, hogy a velünk futó gyerekek és támogatóink nem találkoznak idén ezen az izgalmas versenyen. Ezért nagyon köszönjük, ha a programra jelentkező támogatóink kitartanak mellettünk, és ha tehetik, az esemény májusi megvalósulása nélkül is segítik alapítványunkat.

Bízunk benne, hogy hamarosan újra találkozhatunk a futópályán!

Vigyázzatok magatokra!

Mi a Mosoly Váltó?

Mosoly Váltó alapítványunk legnagyobb adománygyűjtő programja. Mosolyos gyerekekkel és támogatóinkkal futunk a Balatonnál az NN Ultrabalaton futóversenyen. Csatlakoznak hozzánk a hivatalos versenybe benevezett csapatok is, akik adománygyűjtéssel segítenek minket.

Miért futunk?

Sportolni vágyó támogatóink segítségével ezen a két napon terápiás foglalkozásainkon résztvevő, súlyosan beteg gyerekek gyógyítására gyűjtünk.

A kampány az előző években: