10.000.000 Ft

Mosoly Váltó 2015

2015. május 30 - 31.

Mosoly Váltó 2015

Mi az Ultrabalaton?

Az Ultrabalaton egy nemzetközi futóverseny, ahol a versenyzők a Balatont megkerülve, futva vagy biciklizve, egyénileg vagy váltócsapatban teljesíthetik a 220 km-es versenytávot.

Hogyan fut a Mosoly?

Alapítványunk egy speciális váltóban, rövidebb szakaszokban, versenyen kívül fut a Balaton körül. A Mosoly Váltóban immár 8. éve olyan látássérült, súlyos betegségből gyógyult, pszichoszomatikus zavarral élő, vagy hátrányos helyzetű gyerekekkel futjuk körbe a Balatont, akiknek kihívást jelent az 5-7 kilométeres táv teljesítése. Szeretnénk nekik maradandó élményt nyújtani ezzel a két nappal, valamint segíteni őket abban, hogy a rendszeres mozgás életük részévé váljon. A mi váltónkban a szakaszok támogatójaként velük lehet együtt futni, és őket támogatva, bíztatva, közösen teljesíteni a kitűzött távot.

Miért futunk?

Sportolni vágyó támogatóink segítségével ezen a két napon terápiás foglalkozásainkon résztvevő, súlyosan beteg gyerekek gyógyítására gyűjtünk.

Hogyan futhattok a Mosollyal?

Mosoly Ultrabalatonistaként:ha barátaiddal, munkatársaiddal szívesen indulnátok a versenyen 3-10 fős csapatban, a Mosoly Ultrabalatonisták között a helyetek! Nevezzetek be az Ultrabalaton hivatalos versenyébe, viseljétek a Mosoly logót a mezeteken és ezzel képviseljétek az alapítványt, miközben csapatotok teljesíti a 220 kilométeres távot!

Mosoly szakaszfutóként:ha inkább a csapatélmény és a Mosolyos gyerekekkel való közös futás villanyoz fel titeket , várunk benneteket Mosoly szakaszfutóként. Itt elegendő, ha csak a váltó egyik, néhány kilométeres szakaszát teljesítitek.

+16
Adományozok