A Mosoly Alapítvány 2022-ben ünnepli 25 éves fennállását, a hivatalos cégbírósági bejegyzés 1997 februárjában történt meg. Ez a jubileumi év alkalmat teremt az ünneplésen túl a visszaemlékezésre, a számvetésre is.

Ez a 25 év egy emberöltő eseményeit, fordulópontjait, boldog és nehéz pillanatait összesíti, amelyekből akadt bőven, de a legfontosabb, a cél a kezdetektől változatlan: segíteni a beteg gyerekeket. Terápiás munkánk nélkülözhetetlenségének egyik alapvető bizonyítéka, maga az idő, ez a 25 év. A Mosoly ingyenes mese- és művészetterápiái a kezelt gyerekek számára olyan segítséget nyújtanak, amelyhez más forrásból nem juthatnának hozzá. A Mosoly-terápiák során felgyűlt szakmai tapasztalat, melyet konferenciákon, könyvekben, szakmai blogon meg is osztunk, egyszerre hozza közelebb és teszi élővé a szakmai közösséget.

A Mosoly Alapítvány különleges plusz hozadéka maga a közösségteremtés. A Mosoly összeköt beteg gyereket, terapeutát, támogatót és családot, mert a közösségnek megtartó ereje van minden helyzetben. Ahogy a kötés során a fonalak, úgy öltődnek egymásba nálunk az emberéletek, együtt fonva meg a Mosoly színes szövetét.

Adományozok