Termékek a Mosolyért

A Mosoly Alapítványnak szánt támogatást, akár egy-egy termék vagy szolgáltatás árába is be lehet építeni, így a cég és vállalkozás pozitív módon erősíti jelenlétét a piacon. A terméktámogatás egy olyan adományozási mód, melyben mind a három fél jól jár.

A terméktámogatás alkalmával a cég vagy vállalkozás saját brandjének pozitív megítélést erősíti, a vásárló boldogság érzete fokozódik, hiszen a megvásárolt termék, szolgáltatás mellett jót is cselekedett, az Alapítvány pedig az így összegyűlt adományt hiánypótló terápiás tevékenységére fordíthatja. 


Jelenleg futó terméktámogatásaink


Tranzit-Food
A Tranzit-Food cégcsoport idén az alapítvánnyal közös karácsonyi kampányt indít. Az összes Gooldenfood kacsa termék árából 50 Forintot ajánl fel és juttat el a Mosoly Alapítvány számára a kampány zárultával.


eMAG
Az eMAG úgy segíti a Mosoly Alapítvány hiánypótló munkáját, hogy fizetéskor vásárlóik figyelmébe ajánlja a Mosolynak szóló támogatást, a vevő pedig felkerekítheti vásárlásának végösszegét tetszése szerint.


foodora
Az ételrendelés után a vásárló a “jótékony konyhából” is választhat egy virtuális fogást. A Mosoly Alapítványra kattintva különböző játékos menükkel segítheti terápiás munkánkat, vagy foglalkozásaink létrejöttéhez járulhat hozzá a vásárló.


Korábbi terméktámogatási projektjeink


Allee Bevásárlóközpont
2023 karácsonyakor az Allee Bevásárlóközpont jóvoltából egyedi díszdobozos teaválogatás megvásárlásával is támogathattad a Mosoly Alapítvány hiánypótló munkáját.


Butopea
A Butopea csapata 2023-ban úgy döntött, hogy december elején minden vásárlás végösszegének 2%-át felajánlja az alapítvány számára, hogy hozzájárulhassanak a gyerekek hiánypótló terápiáinak támogatásához.


Algida
2021 nyarán a kampány ideje alatt megvásárolt Algida Smile dobozos és multipack jégkrémek után 50 Ft támogatás a Mosoly Alapítványnak jutott, hozzájárulva ezzel beteg gyerekek művészetterápiás kezeléséhez.


Caffé Vergnano
A Caffé Vergnano prémium olasz kávét kínál irodai felhasználásra akár szemes, akár komposztálható kapszula formájában. Az irodai értékesítésük 2%-át ajánlották fel a Mosoly Alapítványnak, hogy a felfrissülés mellett hiánypótló munkánkat is segítsék. 


Gerbeaud
A tradíciók megőrzése mellett folyamatosan megújulni is képes Gerbeaud a különleges, egyedi díszítésű díszdobozban kapható csokoládés narancsív árából nyújt támogatást a Mosoly Alapítványnak.


Libri
A könyváruház lánc az online felületén fizetéskor hívta fel a figyelmet a Mosoly Alapítvány támogatására. Ezúttal is a végösszeg felkerekítésével járulhatott hozzá a vásárló a Mosoly Alapítvány hiánypótló munkájának a biztosításához.


Jazzpiknik
A 8. Paloznaki Jazzpikniken a fesztivál résztvevői a borravalóból befolyt összeggel támogathatták a Mosoly Alapítvány hiánypótló munkáját: a súlyosan beteg gyermekek könnyebb tudják elviselni a kórházi létet és a sokszor fájdalmas kezelést.


Aria Hotels Budapest,  Harmony Spa
Az Aria Hotel Budapestben igénybe vett minden “Topmodellek arckezelés” árából, melyet Mihalik Enikő, a Harmony Spa nagykövete inspirálta, a Mosoly Alapítvány is részesült, hogy egyedülálló munkája elérhető legyen a rászoruló gyermekek számára.


SUGAR! shop & confectionary
2018-ban ünnepelte első kerek – azaz 10 éves – szülinapját a bohém cukrászda. Ennek keretében kedvenc hónapjukban, a bolondos áprilisban minden eladott Birthday kollekció árából támogatták a Mosoly Alapítvány munkáját.


BKK
A BKK – Budapesti Közlekedési Központtal közös, Budapest Főváros Önkormányzatának támogatásával létrejött „Még a villamos is mosolyog” kampányunk során a Mosoly-terápiák fontosságára hívtuk fel az utazó közönség figyelmét.


SPAR
A társadalmi felelősségvállalás iránt elkötelezett áruházlánc a Mosoly Alapítványt segítette 2 millió forintos támogatással. Az adomány a vásárlók közreműködésével az eladott SPAR enjoy. szendvicsek árából gyűlt össze.


Homola Pincészet
A Homola Pincészet nagy hangsúlyt fektet a kísérletezésre és a tradicionális borkészítésre, amilyen a Homola-sorozat hordós erjesztésű és érlelésű Parti Szél cuvée-je is. Megvásárlásával a Mosoly Alapítvány munkáját is támogatta a bor rajongó.


Cappy
A “Jótett érzése jó ízű” adománygyűjtő kampányban, miközben bemutatták gyermekek lelki gyógyulását segítő Mosoly Alapítványt, addig egy a fogyasztókat is aktívan bevonó háromlépcsős adományozási programban anyagi támogatást is nyújtott a szervezetnek.


szepsegcenter.hu
A koreai kozmetikumok az utóbbi időben egyre inkább közkedveltek a tudatos bőrápolók körében. A termékek megvásárlásával a Mosoly terapeuták áldozatos munkáját is támogatták a bőrükre odafigyelő tudatos vásárlók.


Kockás Túrórudi
Az ötletgazdát és egyben tulajdonost, Pemmer Istvánt, a klasszikus túró rudi íz keresése indította el. A 100%-ban magyar tulajdonú cég, 100%-ban magyar alapanyagokból készíti termékeit, melyeknek árából a Mosoly Alapítvány munkáját támogatta.


Downdog Jógastúdió
A stúdiót működtető egyesület minden évben egy alapítványnak ajánlja fel minden tagsági díjának az 1%-át. Így teremtve kapcsolódást a jógázó és a Mosoly Alapítvány által támogatott gyerekek között, ha csak spirituálisan is.


Unikén
A több mint 20 éve működő Unikén Kft. 2016-ban tisztítószereit – szódabikarbóna, vízlágyító, mosószóda – látta el Mosoly logóval, hogy termékeinek árából így támogassa és segítse a Mosoly Alapítvány munkáját, ismertségét.


JOY magazin – Lapker Zrt.
A JOY magazin jótékonysági programja évek óta segíti a civil szervezetek munkáját. A JOY-Tündér keretében 2016 májusában minden megvásárolt lapszámmal a Mosoly Alapítványt támogatták a Joy magazin olvasói.


SIÓ
A Sió Európa egyik legmodernebb gyümölcsfeldolgozó és gyümölcslégyártó üzeme Siófokon. A cég a környezettudatosság mellett fontosnak tartja a gyermekek egészségét is, ezért a Mosolygó Almalével támogatta a Mosoly Alapítvány egyedülálló munkáját.


Chez Dodo macaron manufaktúra
A Chez Dodo megnyitása után nem sokkal már a Mosoly Alapítvány mellé állt. A mosolyos gyerekrajzzal ellátott díszdobozban vásárolt macaronok a gasztronómiai élmény mellett a jótékonykodás örömével is megajándékozták a vásárlót.


Köszönjük a támogatást!

Adományozok