Termékek a Mosolyért

A Mosoly Alapítványnak szánt támogatást, akár egy-egy termék vagy szolgáltatás árába is be lehet építeni, így a cég és vállalkozás pozitív módon erősíti jelenlétét a piacon. A terméktámogatás egy olyan adományozási mód, melyben mind a három fél jól jár.

A terméktámogatás egy olyan adományozási mód, melyben mind a három fél – eladó-vevő-alapítvány – jól jár.A cég vagy vállalkozás saját brandjének pozitív megítélést erősíti, a vásárló boldogság érzete fokozódik, hiszen a megvásárolt termék, szolgáltatás mellett jót is cselekedett, az Alapítvány pedig az így összegyűlt adományt hiánypótló terápiás tevékenységére fordíthatja.

A több mint 20 éves múlttal rendelkező Mosoly Alapítvány a gyerekek természetes nyelvén: játékkal, mesével, alkotással teszi megközelíthetővé, feldolgozhatóvá a súlyos betegség és a kezelések hosszú ideje alatt felhalmozódó nehéz, feszültséget keltő lelki traumákat.

Amennyiben saját cégével szeretne csatlakozni az adománygyűjtéshez, keresse kolléganőnket:
Rózsa Eszter
fundraising munkatárs
rozsa.eszter@mosolyalapitvany.hu
Mobil: +36 504 1037

Jelenleg futó terméktámogatásaink:

Gerbeaud

A Gerbeaud a különleges, egyedi díszítésű díszdobozban kapható csokoládés narancsív árából 500 forint támogatást ad a Mosoly Alapítványnak.

Aria Hotels Budapest,  Harmony Spa

Minden eladott “Topmodellek arckezelés” árából 20% a Mosoly Alapítványé. Az arckezelést Mihalik Enikő, a Harmony Spa nagykövete inspirálta.

Korábbi teméktámogatásaink:

SUGAR! shop & confectionary

10. szülinapi akciójuk során április 30-ig minden eladott Birthday kollekció árából 10 Ft-tal támogatják a Mosoly Alapítványt.

Chez Dodo macaron manufaktúra

A náluk vásárolt Mosolyos díszdoboz macaron válogatás árából 400 forint támogatás a Mosolyé.

Unikén

Minden Mosoly logóval ellátott szódabikarbóna, vízlágyító tabletta, vízlágyító granulátum, mosószóda eladása után 2 forintot ad nekünk az Unikén csapata.

Köszönjük a támogatást!