A Mosoly Alapítványt több mint 20 éve hívták életre sikeres magyar üzletemberek, akik segítséget akartak nyújtani olyan gyerekeknek, akiket betegségük vagy nehéz élethelyzetük megfosztott az örömteli gyerekkortól. A Mosoly programjait és szervezeti felépítését szakértők bevonásával az igények felmérése alapján határozták meg. Bár az elmúlt két évtized programfejlesztései jelentős változásokat hoztak a Mosoly programokba, továbbra is az alapítók által megfogalmazott alapértékek – többek között a minőség, az innováció és az átláthatóság – határozzák meg munkánkat és szervezeti működésünket és teremtik meg az összhangot a magas szakmai színvonal és a civil értékek érvényesülése között.

A Mosoly Alapítvány ingyenes terápiás programjai Budapesten, Debrecenben és Pécsett elérhetőek. Budapesti központunkban stabil stáb biztosítja a szakmai és pénzügyi kereteket a programok megvalósításához. A 3 városban éves szinten kb. 15-20 terápiás szakember (szakpszichológusok, képzett művészetterapeuták és szupervizorok) tagja hosszú évek óta a terápiás csapatnak.

Adományozok

  Adatkezelési tájékoztatóPrivacy Policy

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás