Kedves Támogató!

Az idei évben május 20-ig lehetett rendelkezni a személyi jövedelemadó 1%-áról. Köszönjük, hogy gondoltál a Mosoly Alapítványra személyi jövedelemadód bevallásakor! A felajánlásoknak köszönhetően 2 016 633 Ft gyűlt össze, amely ezúttal is jó helyre kerül: terápiás szakmai munkánk biztonságos, kiszámítható fenntartását, működését segíti.

ADÓSZÁMUNK: 18674190-1-42

Így tudsz rendelkezni az 1%-ról

Van ÜGYFÉLKAPU regisztrációm

Ez a legegyszerűbb, hiszen belépés után az online felületen az adószámunk bemásolásával azonnal rendelkezhetsz az adószámunk bemásolásával: 18674190-1-42

Nincs ÜGYFÉLKAPU regisztrációm

Az adóbevallással együtt tudod elküldeni. Az EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 20EGYSZA nyomtatvány kitöltésével, amit innen is le tudsz tölteni.

A MUNKAHELYEM készíti el az adóbevallásomat

Ebben az esetben zárt borítékban leadva tudsz rendelkezni. A 20EGYSZA nyomtatványt kell kitölteni, amit itt találsz. Fontos! Ahhoz, hogy érvényes legyen a felajánlásod, a leragasztás helyén keresztben alá kell írnod a borítékot!

Köszönjük!

Adatkezelési tájékoztatóPrivacy Policy