Kedves Támogató!

A Mosoly Alapítvány több mint 25 éve ingyenes művészetterápiás módszerekkel segíti a súlyos és krónikusan beteg gyerekek gyógyulását. Az Alapítvány hiánypótló foglalkozásain a gyerekek kreatív, inspiratív és biztonságos térben tudják feldolgozni a betegségük során megélt tapasztalatokat és érzéseket. Emellett olyan adaptív viselkedésmintákat és megküzdési technikákat sajátíthatnak el, amellyel javulhat az életminőségük és a társas kapcsolataik.

Köszönjük, ha idén az adóbevallásakor ránk gondolt és a Mosoly Alapítvány javára ajánlotta fel az adója 1%-át.

 

Köszönjük, hogy segíti hiánypótló munkánkat! 


ADÓSZÁMUNK: 18674190-1-42


Így tudsz rendelkezni az 1%-ról

Van ÜGYFÉLKAPU regisztrációm

Ez a legegyszerűbb, hiszen belépés után az online felületen az adószámunk bemásolásával azonnal rendelkezhetsz az adószámunk bemásolásával: 18674190-1-42

Nincs ÜGYFÉLKAPU regisztrációm

Az adóbevallással együtt tudod elküldeni. Az EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 22EGYSZA nyomtatvány kitöltésével, amit innen is le tudsz tölteni.

A MUNKAHELYEM készíti el az adóbevallásomat

Ebben az esetben zárt borítékban leadva tudsz rendelkezni. A 22EGYSZA nyomtatványt kell kitölteni, amit itt találsz. Fontos! Ahhoz, hogy érvényes legyen a felajánlásod, a leragasztás helyén keresztben alá kell írnod a borítékot!

Köszönjük!

Adományozok

  Adatkezelési tájékoztatóPrivacy Policy

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás