Kedves Támogató!

A Mosoly Alapítvány több mint 25 éve ingyenes művészetterápiás módszerekkel segíti a súlyos és krónikusan beteg gyerekek gyógyulását. Az Alapítvány hiánypótló foglalkozásain a gyerekek kreatív, inspiratív és biztonságos térben tudják feldolgozni a betegségük során megélt negatív tapasztalatokat és érzéseket. Emellett olyan adaptív viselkedésmintákat és megküzdési technikákat sajátíthatnak el, amellyel javulhat az életminőségük és a társas kapcsolataik.

Köszönjük, ha idén az adóbevallásakor ránk gondolt és a Mosoly Alapítvány javára ajánlotta fel az adója 1%-át.

Köszönjük, hogy segíti hiánypótló munkánkat!

ADÓSZÁMUNK: 18674190-1-43

Így tudsz rendelkezni az 1%-ról

Van ÜGYFÉLKAPU regisztrációm

Ez a legegyszerűbb, hiszen belépés után az online felületen az adószámunk bemásolásával azonnal rendelkezhetsz róla. Az adószámunk: 18674190-1-43

Nincs ÜGYFÉLKAPU regisztrációm

Az adóbevallással együtt tudod elküldeni. Az EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 23EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

A MUNKAHELYEM készíti el az adóbevallásomat

Ebben az esetben zárt borítékban leadva tudsz rendelkezni. A 23EGYSZA nyomtatványt kell kitölteni. Fontos! Ahhoz, hogy érvényes legyen a felajánlásod, a leragasztás helyén keresztben alá kell írnod a borítékot!

Köszönjük!