Mindannyiunk életét, így a Mosoly Alapítvány munkáját is jelentősen megnehezíti a koronavírus. Terápiás foglalkozásaink számát korlátozza a karantén-helyzet, ezekben a hetekben terapeutáink sajnos csak néhány kórházi osztályon tudnak személyesen segíteni, és hosszú-távú csoportjainkban a gyerekek helyett a szülőkkel tartjuk a kapcsolatot.

Folyamatosan figyeljük az eseményeket, egyeztetünk a partner-intézmények képviselőivel, és lehetőségeink szerint igyekszünk rugalmasan reagálni az igényekre.

Dolgozunk a programok áttervezésén, annak érdekében, hogy a karantén idején, ahol csak lehetséges, tudjunk segíteni a krízisben lévő gyerekeken és családtagjaikon, illetve a kényszerű leállás végén pótolni tudjuk az elmaradt foglalkozásainkat, és biztosíthassuk a korábbi terápiás volument a kórházi osztályok és a családok számára.

Nekünk kötelességünk a segítő munka körülményeit biztosítani, hiszen erre szerveződtünk. Ehhez a munkához viszont most mindennél fontosabb a támogatóink kitartása és támogatása.

Köszönjük, ha mellettünk álltok, és idén is segítitek a Mosoly Alapítványt, hogy a járvány elmúltával újra teljes erővel el tudjuk kezdeni terápiás munkánkat.

Hogyan tudtok segíteni?

Gondoljatok ránk az SZJA 1% felajánlásakor, és amennyiben lehetőségetek van rá,  segítsetek minket egyszeri, alkalmi vagy rendszeres pénzadománnyal!

Köszönjük a támogatásotokat!