Segítsd hiánypótló munkánkat és hívd a 13600-as telefonszámot, majd add meg az 52-es kódot vagy küldd el az 52-es számot SMS-ben a 13600-as számra.

Telefonhívásod vagy elküldött SMS-ed 500 Ft támogatást jelent a Mosoly Alapítványnak.

Kinek segítesz?

A Mosoly Alapítvány több mint 20 éve segíti a legkiszolgáltatottabbakat: a súlyos vagy hosszan tartó betegséggel küzdő gyermekeket. Terapeutáink komoly szakmai tudással, ám a gyerekek nyelvén: játékkal, mesével, zenével, alkotással segítenek megfogalmazni a kimondhatatlant. Így megközelíthetővé, feldolgozhatóvá formálják a súlyos betegség és a kezelések hosszú ideje alatt felhalmozódó nehéz, feszültséget keltő lelki traumákat.

Miben segíthetsz?

Ha egyénileg hívod az adományvonalat | Azon eszközök (színes ceruza, festék, kréta stb) beszerzését támogatod, melyekkel például az üres rajzlapok színekkel telhetnek meg.

Ha a baráti társaságoddal döntesz a hívás mellett | Akkor azon hangszerek beszerzéséhez járultok hozzá, melyeken keresztül a legmélyebb fájdalom is kiszakadhat a terápiás foglalkozáson résztvevő gyerekből.

Ne feledd, az adományvonalat akár többször is hívhatod, így az ismételt hívásokkal vagy sms-ekkel az 500 Ft többszörösét is adományozhatod.

Segítünk, hogy könnyebben segíthess

– Amennyiben telefonálsz, akkor a számot nem egyben kell tárcsázni: először a 13600-at kell hívni, majd a kicsengés után az 52-es számot beütni.
– Amennyiben SMS-t küldesz, akkor a 13600-at kell beütni és az üzenet mezőben megadni az 52-es számot.
– A szám a következő hálózatokból hívható: a Telekom vezetékes- és mobilhálózatából, a Telenor, az Invitel és a Vodafone hálózatából.
– Az adományozáshoz nem kell körzetszámot tárcsázni.
– Az Adományvonalat csak olyan előfizetéssel lehet használni, amelyben nincsenek letiltva az emelt díjas és/vagy adományvonalak.
– A telefonos adományozás díjtartozás esetén nem működik.

Ha mégis elakadsz a támogatás során, nyugodtan keress minket a mosoly@mosolyalapitvany.hu e-mail címen!