#MOSOLYFUTÁS

Fuss örömmel, adj örömmel!

TÁMOGATÁS

SMS: Az 52-es kód küldésével a 13600-as számra.
MOBIL: A 13600 hívásával és az 52-es kód megadásával.

UTALÁS: Bankkártyával, az oldal alján található felületen.

#MOSOLYFUTÁS – Fuss örömmel, adj örömmel!

Eddig elért: 0 Ft
Cél: Ft
Össz adományozók: 0

Csatlakozz a #mosolyfutás jótékonysági programhoz, és találd meg a testi-lelki egyensúlyodat a járványhelyzetben is! A program ötvözi a futást és a meditációt, így mozgás közben töltődhetsz fel. Ha szeretsz futni (vagy csak egyszerűen sétálni), érdemes kipróbálnod ezt az egyszerű gyakorlatsort, amely a Mosoly Alapítvány terapeutáinak tapasztalatain alapul!

Hogyan működik a #mosolyfutás?

A #mosolyfutás egy jótékonysági program. Olyan önismereti módszerekre épít, mint a jóga, az autogén tréning, a meditáció, vagy a mindfulness, melyek alappillére a testi érzetekre irányuló, elfogadó figyelem, és a testben való tudatos jelenlét erősítése. Már az első gyakorlatoktól javulhat a koncentráció, a közérzet, az alvás minősége és csökkenhet a stressz-szint. Ráadásul a gyakorláshoz nem kell különösebb képzettség, az alapok bárki számára, egyszerűen elsajátíthatók.

A Mosoly Alapítvány #mosolyfutás programja a futás segítségével ad ízelítőt ebből a kincsesbányából. Hogy miért pont a futás? Azért, mert sok embernek nehézséget okoz, hogy mozdulatlan testhelyzetben relaxáljon. Az aktív cselekvés és a mozgás öröme viszont jól segítheti a testi érzetekre való koncentrálást, a stresszoldást és a feltöltődést.

Hogyan kezdjek bele?

Kattints az első hanganyagra és hallgasd meg bemelegítés előtt vagy közben, majd indulhatsz is!

• Figyeld folyamatosan a Mosoly Alapítvány online felületeit, mert rendszeresen újabb, egymásra épülő gyakorlatokkal jelentkezünk!
  • Küldd tovább ezt az oldalt olyan ismerőseidnek, akik szerinted szívesen kipróbálnák a programunkat!
  • Támogasd a tartósan beteg gyerekek gyógyulását, akiket a Mosoly terapeutái segítenek!

Az első hanganyag a #mosolyfutáshoz

A második hanganyag a #mosolyfutáshoz

A harmadik hanganyag a #mosolyfutáshoz

Célunk a #mosolyfutással

A Mosoly Alapítványnál fontosnak tartjuk, hogy adományozóink belelássanak a munkánkba olyan közös élményeken keresztül, amelyek mindannyiunk életét gazdagabbá teszik. A Covid-19 járvány miatt azonban most nem találkozhatunk Veletek személyesen – ezért alkottuk meg a #mosolyfutás programot, amelyhez mindenki egyénileg csatlakozhat úgy, hogy betartjuk a közösségi távolságtartást. Ugyanakkor mégis együtt veszünk részt benne, és megoszthatjuk egymással a tapasztalatainkat. Akár régóta velünk vagy, akár először jársz a Mosoly Alapítványnál, fuss velünk, töltődj fel és támogass minket a járványhelyzetben is!

Ha olvasnál még a testtudati technikákról, a Mosoly Alapítvány blogjában érdekes cikkeket találsz.

Kérünk, segítsd a Mosoly Alapítványt abban, hogy továbbadhassuk az örömet a tartósan beteg gyerekeknek! Hívd a 13600-as telefonszámot, majd add meg az 52-es kódot; vagy küldd el az 52-es számot SMS-ben a 13600-as számra! Így 500 Ft-ot adományozol arra, hogy ingyenesen biztosíthassuk segítő terápiáinkat a kórházi kezelésre szoruló gyerekeknek. Ha más összeget szeretnél adományozni, munkánkat akár bankkártyás fizetéssel is támogathatod, az oldal alján található felületen!

Köszönjük támogatásod!

Adatkezelési tájékoztatóPrivacy Policy