Art – Craft – Design

A Mosoly Alapítvány Art-Craft-Design aukcióján kiemelt figyelmet kapnak a képzőművészet és a dizájn, illetve ezek határterületein alkotó művészek munkái, melyekre a jótékony célt támogató vásárlók licitálhatnak.

Fontos szempont számunkra, hogy kvalitásos, a 21. század vizualitását közvetítő műtárgyakra licitálhassanak a jótékony célt támogató vásárlók. Nagy figyelmet fordítunk a fiatal tehetségekre, de az árverésen a művészek több generációja is jelen van – a jól ismert, már befutott alkotók mellett a még alacsonyabb áron megszerezhető, sikeres pályakezdők. Az aukció gondosan válogatott anyaga Spengler Katalin művészeti tanácsadó, műgyűjtő szakmai vezetésével áll össze.

Az Art-Craft-Design jótékonysági aukció bevételét Mosoly-terápiák megvalósítására, a gyerekek lelki gyógyulására fordítja az Alapítvány.

IV. Art-craft-design jótékonzsági aukció katalógusa – 2019

III. Art-craft-design jótékonysági aukció katalógusa- 2018