10.001.500 Ft

Mosoly Váltó 2014

2014 május 31 - június 1.

Mosoly Váltó 2014

…és jó, hogy jössz, mert a Mosoly Váltó a legklasszabb dolog, ami történhet veled május végén. Balaton, futás és segítségnyújtás: három az egyben!

Megígérjük: Jól leszel!

Az Ultrabalaton a futók szerint a szezon egyik legizgalmasabb eseménye. A Mosoly Váltóban futók szerint több mint egy verseny. Ők a sportolás örömén túl megtapasztalják a Mosolyos gyerekekkel való együttlét, a jótékony futás örömét is.

+22

Nálunk te döntöd el, mennyit vállalsz a 212 kilométeres Balatonkörből, csupán néhány kilométert szeretnél futni, vagy hosszú távon teljesítesz. Az is rajtad múlik, hogyan leszel a Mosoly jótékony futója: adományt ajánlasz föl, vagy azt a különleges kihívást választod, hogy adománygyűjtő csapatot szervezel. Utóbbi esetben a családod, barátaid, kollégáid pénzadományukkal rajtad keresztül támogatják a Mosoly Alapítványt, mely biztosan plusz energiát ad majd neked, bármilyen távon is futsz.

Mindenképpen: jót teszel!

Mindegy, hogy adományt gyűjtesz, vagy adományozol, segítségeddel hozzájárulsz beteg és lelki traumát átélt gyerekek gyógyításához, akiknek ingyenes mese- és művészetterápiákat tartunk a kórházi kezelések alatt után.

Adományozok