Mosoly Váltó 2012

2012. június 30. - július 1.

Mosoly Váltó 2012

A Mosoly Alapítvány 2012-ben ötödik alkalommal csatlakozott  Közép-Európa legszebbnek mondott futóversenyéhez, az Ultrabalatonhoz. Ezen az egyedülálló nemzetközi megmérettetésen a versenyzők a Balatont megkerülve, egyénileg vagy váltócsapatban teljesítik az összesen 212-km-es távot, Tihanytól Tihanyig.

2012. június 30-július 1 között – a korábbi évekhez hasonlóan – Mosolyos Gyerekek és Támogatóink, a Mosoly Váltóban együtt futva teljesítették az egyes szakaszokat, ezzel is közelebb kerülve egymáshoz, és saját határaik legyőzéséhez. A teljes, 212-km-es táv 45 szakaszból állt, amelyek egyenként 4-6 km hosszúak, s ki-ki maga választhatta meg, hogy melyik távot támogatja vagyis melyiket futja le a legszívesebben.

A gyerekek az ország több helyszínén, kora tavasz óta készültek minden héten, profi edzőink segítségével a Mosoly Futóklubban, hogy a versenyen a legjobb formájukat hozzák.

Célunk, hogy minél több Mosoly Gyerek lehessen részese ennek a – nem túlzás, hogy – hagyománynak számító sporteseménynek és élménynek, amellyel nemcsak ők, hanem mi, segítő felnőttek is többé válhatunk. Szeretnénk, ha jövőre Ön is eljönne, velü(n)k futna, és együtt szélesíthetnénk ezt a képzeletbeli Mosolyt!

+242
Adományozok