Segíteni szeretnék!
Telefon: +36 (1) 501-4618, +36 (1) 501-4619 · Adószám: 18674190-1-41 · Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12001008-00101932-00100001

Mosoly Váltó

Szakasztámogatás

Ide kattintva támogathatsz szakaszt.

A Mosoly Váltó alapítványunk legnagyobb adománygyűjtő programja 2018. május 11-13 között.  Mosolyos gyerekekkel és támogatóinkkal futjuk körbe a Balatont  47 szakaszban az NN Ultrabalaton futóversenyen. Érdekel bővebben is, hogy hogyan futhatsz velünk egy szakaszon? A részletekért görgess lejjebb az oldalon!

Vannak, akik úgy vesznek részt a programban, hogy a hivatalos versenybe beneveznek csapatként és körbefutják a Balatont. Ők úgy válnak támogatónkká, hogy adománygyűjtő csapatként gyűjtést szerveznek a Mosoly Alapítvány javára. Kattints ide, ha adománygyűjtő csapattá válnátok futótársaiddal.

Részletek:

Mi az NN Ultrabalaton?

Az NN Ultrabalaton egy nemzetközi futóverseny, ahol a versenyzők a Balatont megkerülve, futva vagy biciklizve, egyénileg vagy váltócsapatban teljesíthetik a 220 km-es versenytávot.

Mosoly Váltó szakaszok

Alapítványunk egy speciális váltóban, rövid, 4-7 kilométeres szakaszokban, versenyen kívül fut a Balaton körül. A Mosoly Váltóban 11. éve olyan gyerekekkel futjuk körbe a tavat, akik korábban valamelyik Mosoly terápiánk résztvevői voltak. Szeretnénk nekik maradandó élményt nyújtani ezzel a két nappal, valamint segíteni őket abban, hogy a rendszeres mozgás életük részévé váljon.

Miért futunk?

Sportolni vágyó támogatóink segítségével ezen a két napon terápiás foglalkozásainkon résztvevő, súlyosan beteg gyerekek gyógyítására gyűjtünk.

Csatlakozni szeretnél?

Ha nem neveztél hivatalosan az UB-ra, de szívesen futnál a Balaton körül néhány kilométert egy jó ügyért, az alábbi szakaszok közül választhatsz. Kattints valamelyik támogatóra váró piros ikonra, és támogasd a Mosoly Alapítványt adományoddal és részvételeddel! Adománygyűjtési célunk, hogy egy szakaszra legalább 100 000 Ft támogatás érkezzen, így egy szakasznak több támogatója is lehet.

További segítség:

Seybold Anett