Adó 1 %

Adószámunk: 18674190-1-41

Eljött az adó 1 % ideje

Előre is köszönjük, ha személyi jövedelemadód bevallásakor gondolsz a Mosoly Alapítványra és arra a munkára, amit a beteg gyerekek gyógyulásáért teszünk, és adód 1 százalékát nekünk ajánlod fel.

Töltsd le rendelkező nyilatkozatunkat, benne adószámunkkal:

Rendelkező nyilatkozat

A felajánlott adó 1 százalék jó helyre kerül, hiszen szervezetünk több mint 22 éve hiánypótló mese- és művészetterápiás szolgáltatással segíti azokat a gyerekeket és családjaikat, akiknek súlyos betegség vagy trauma következtében felborult a testi-lelki egyensúlyuk. Kórházi terápiás foglalkozásaink és a rehabilitációt segítő hosszú távú csoportjaink Budapesten, Pécsett és Debrecenben. Minden foglalkozást ingyenesen biztosítunk a résztvevők számára. Évente kb. 400-450 terápiás foglalkozást tartunk mintegy 800 gyerek részvételével.

Tevékenységünk nem alternatívája, hanem kiegészítője az orvosi kezeléseknek. Munkánkat az egészségügyi intézmények szakembereivel szoros együttműködésben végezzük, így az orvosi kezelések és a lelki rehabilitáció együtt, egymást erősítve hatnak a tartós gyógyulás érdekében.  Professzionális segítő munkánkat folyamatos szakmai monitoringgal, gondosan kiválasztott, tapasztalt szakembereink állandó képzésével biztosítjuk. Szervezetünk adományokból működik, így minden támogatásért hálásak vagyunk. Többek között az éves adó 1 százalékos felajánlásoknak köszönhetően biztosítjuk az ingyenes terápiás foglalkozásokat a súlyosan beteg gyerekeknek.

Ahogy minden adományt, az adó 1 százalékos felajánlásokat is teljes mértékig arra fordítjuk, hogy jövőre is megvalósulhassanak magas színvonalú terápiás programjaink az ország 3 pontján.

Segíts te is, hogy a Mosoly Alapítvány továbbra is ingyenes mese-és művészetterápiáival kezelhesse a súlyosan beteg gyerekek pszichés problémáit.

Adószámunk: 18674190-1-41

Küzdjünk együtt a gyógyulásért, zenével, mesével, színekkel, mosollyal.

Tájékoztató a felajánlás formai lehetőségeiről a NAV oldaláról:

Az 1+1%-os felajánlásáról – függetlenül attól, hogy a 2018-as személyi jövedelemadó-bevallását hogyan nyújtja be – a bevallással együtt vagy akár attól elkülönülten is rendelkezhet.

Elektronikus úton

Amennyiben a magánszemély rendelkezik elektronikus tárhellyel, nyilatkozatát a legegyszerűbb módon, elektronikus úton nyújthatja be:

• az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével vagy
  • az ÁNYK keretprogram segítségével a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 18EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

Papíron

Papíros formában postai úton vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen illetve meghatalmazott útján nyújthatja be:

• a személyi jövedelemadó-bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve,
    az e-SZJA felületen megtalálható kitöltő program segítségével elkészített, majd kinyomtatott nyilatkozati lapon,
  • a 18EGYSZA jelű nyomtatványon vagy annak adattartalmával egyező nyilatkozati lapon,
  • továbbá amennyiben a munkáltató vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, 2019. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak (A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának).