Kedves Támogató!

A Mosoly Alapítvány idén ünnepli 25 éves működését. Ez idő alatt a legfontosabb és mindenek felett álló célunk: Segíteni a beteg gyerekeket. A Mosoly Alapítvány mese-, és művészetterápiás foglalkozásai hiánypótlóak. Az elmúlt 25 év kitartó munkáját szeretnénk az állandóan változó körülmények ellenére megbízhatóan folytatni.

Segíts, hogy segíthessünk!

2022-ben is május 20-ig lehet rendelkezni a személyi jövedelemadó 1%-áról.

Támogatásoddal segíted a hosszantartó és krónikus beteg gyerekek gyógyulását valamint biztos jövőt adsz terápiás működésünknek.

ADÓSZÁMUNK: 18674190-1-42

Így tudsz rendelkezni az 1%-ról

Van ÜGYFÉLKAPU regisztrációm

Ez a legegyszerűbb, hiszen belépés után az online felületen az adószámunk bemásolásával azonnal rendelkezhetsz az adószámunk bemásolásával: 18674190-1-42

Nincs ÜGYFÉLKAPU regisztrációm

Az adóbevallással együtt tudod elküldeni. Az EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 21EGYSZA nyomtatvány kitöltésével, amit innen is le tudsz tölteni.

A MUNKAHELYEM készíti el az adóbevallásomat

Ebben az esetben zárt borítékban leadva tudsz rendelkezni. A 21EGYSZA nyomtatványt kell kitölteni, amit itt találsz. Fontos! Ahhoz, hogy érvényes legyen a felajánlásod, a leragasztás helyén keresztben alá kell írnod a borítékot!

Köszönjük!

Adatkezelési tájékoztatóPrivacy Policy