Segíteni szeretnék!
Telefon: +36 (1) 501-4618, +36 (1) 501-4619 · Adószám: 18674190-1-41 · Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12001008-00101932-00100001

Eljött az adó 1 % ideje

Mivel közeleg az adóbevallás határideje, most az adó 1 százalékos felajánlás kapcsán kérünk arra, segíts te is. Előre is köszönjük, ha személyi jövedelemadód bevallásakor gondolsz a Mosoly Alapítványra, és adód 1 százalékát nekünk ajánlod fel. Minden adó 1 % felajánlás jó helyre kerül, és szervezetünk tevékenységének fenntartását segíti.

Adószámunk: 18674190-1-41

A felajánlott adó 1 százalékkal a több mint 20 éve működő Mosoly Alapítványt támogatod, ami hiánypótló mese- és művészetterápiás szolgáltatással segíti azokat a gyerekeket és családjaikat, akiknek súlyos betegség vagy trauma következtében felborult a testi-lelki egyensúlyuk. Kórházi terápiás foglalkozásaink és a rehabilitációt segítő hosszú távú csoportjaink Budapesten, Pécsett és Debrecenben. Minden foglalkozást ingyenesen, a felajánlott adományoknak köszönhetően, biztosítunk a résztvevők számára. Évente kb. 400-450 terápiás foglalkozást tartunk mintegy 800 gyerek részvételével.

Tevékenységünk nem alternatívája, hanem kiegészítője az orvosi kezeléseknek. Munkánkat az egészségügyi intézmények szakembereivel szoros együttműködésben végezzük, így az orvosi kezelések és a lelki rehabilitáció együtt, egymást erősítve hatnak a tartós gyógyulás érdekében. Professzionális segítő munkánkat folyamatos szakmai monitoringgal, gondosan kiválasztott, tapasztalt szakembereink állandó képzésével biztosítjuk. Szervezetünk adományokból működik, így minden támogatásért hálásak vagyunk. Többek között az éves adó 1 százalékos felajánlásoknak köszönhetően biztosítjuk az ingyenes terápiás foglalkozásokat a súlyosan beteg gyerekeknek.

Ahogy minden adományt, az adó 1 százalékos felajánlásokat is teljes mértékig arra fordítjuk, hogy jövőre is megvalósulhassanak magas színvonalú terápiás programjaink országszerte. Segíts te is, hogy a Mosoly Alapítvány továbbra is ingyenes mese-és művészetterápiáival kezelhesse a súlyosan beteg gyerekek pszichés problémáit.

Adószámunk: 18674190-1-41

Küzdjünk együtt a gyógyulásért, zenével, mesével, színekkel, mosollyal.

Köszönjük az adó 1 százalékos támogatást!

Töltsd le rendelkező nyilatkozatunkat, hogy te is segíthess:

Rendelkező nyilatkozat