0 Ft

Mosoly Angyal

Somodi Réka

Mosoly Angyal: Somodi Réka

A ma már felnőtt leányom, pici kora óta szociálisan nagyon érzékeny. Kisebbek, idősek, állatok és általában azok iránt, akik gyámolításra számítanak. Maga is rájött, hogy ő, a maga szintjén hogyan tud segíteni. Támogattam ebben. Szeretettel és nyitottsággal fordulva az arra érdemesek felé, sok viszonzásban volt része, részünk együtt.

Személyes érintettség nélkül is része vagyunk azoknak a mindennapi nehézségeknek, amelyeket megismerve, megtaláljuk feladatunkat és segíteni tudunk. Állandó segítője vagyok olyan ügyeknek, eseményeknek, ahol kívülálló segítségre lehetőség van.

Itt az idő, hogy szélesebb körben tudjak betekintést adni és lehetőséget kínálni a segítségnyújtásra nyitott embereknek. Tapasztalom, hogy sokan gondolják, hogy amit egy személyben tenni tudnak, az nem érdemi. Ezeket a fonalakat szeretném összefogni, Mosoly Angyalként megmutatni milyen jó és egyszerű segíteni.

Segítek, hogy segíthess!

Támogasd a saját adományozási céljaimat, ezen a felületen keresztül:

Angyal támogatói kommentek: