Online csoportunkba várjuk a krónikus beteg kamaszokat

2023-09-4

A Mosoly Alapítvány online térben zajló foglalkozásain hasonló betegséggel élő gyermekek találkozhatnak. Beszélgetések és alkotó tevékenység során segítjük az önismeret mélyítését, a betegséggel kapcsolatos megküzdési mechanizmusok felismerését, megerősítését, az erőforrások mobilizálását. Művészetterápiás elemekkel, mesékkel, szimbólumokkal, mentalizációs gyakorlatokkal, érzelemszabályozó technikákkal, stresszkezeléssel dolgozunk.

A csoportba olyan 12-14 éves gyermekek jelentkezését várjuk, akik endokrin betegségekkel élnek, mint például cukorbetegség, pajzsmirigyműködés zavara, elhízás, valamint ételintolerancia, Crohn, Colitis ulcerosa, és szorongással, önértékelési problémával, iskolai beilleszkedési nehézségekkel küzdenek.

A foglalkozásokon való részvétel ingyenes, a költségeket a Mosoly Alapítvány fedezi. A csoportindulása előtt a terapeuták minden szülővel interjút készítenek, hogy megállapítsák, megfelelő-e a csoport az adott gyermeknek, illetve, hogy a gyerekek igényeihez tudják alakítani a terápiás folyamatban alkalmazott módszereket.

Foglalkozásvezetők:
Miholecz Judit és Peltekianné Cseke Otília klinikai szakpszichológusok

Időpontok:
A foglalkozások 2023 október elejétől 2024 április végéig minden kedden 17:30 – 19:00 között (az iskolai szünetek kivételével).

Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 15.

A jelentkezés feltétele a biztos és folyamatos internet elérés, valamit egy megfelelő eszköz (laptop, táblagép) megléte, amelyet a gyermek biztonsággal tud használni.

Jelentkezés és további információk:
Miholecz Judit
06 30/310-0137
judit.miholecz@gmail.com

Adományozok