Elindult podcast sorozatunk!

2022-10-10

A jubileumi év kapcsán mini podcast sorozatot indítottunk Mosoly pont – ahol a művészet és a terápia találkozik címmel, amely itt a honlapon és az ismert podcast felületeken is meghallgatható.

A podcast sorozatban azokat a módszereket mutatjuk be, amelyekkel a Mosoly-terapeuták dolgoznak nap mint nap.  Ezek a terápiák segítenek a gyerekeknek feldolgozni a súlyos betegség és a kezelések hosszú ideje alatt felhalmozódó nehéz, feszültséget keltő lelki traumákat. A Mosoly-terápiák a művészetterápiák sok színű módszereiből építkeznek, ezért az alkotás fontos részét képezi a foglalkozásoknak. Ezért mini podcast sorozatunkban az alkotás folyamatát két szempontból is vizsgáljuk: hogyan dolgozik vele a terapeuta és hogyan dolgozik vele a művész. 

A beszélgetésekben egy Mosoly-terapeutával – Erős Nikoletta, Majoros Andrea, Rábainé Domszky Zsófia, Stánicz Nikolett és Dr. Szentes Annamária – és egy meghívott vendéggel – Kiss Tibi, Lőrincz Réka, Simon Kornél, Szinetár Dóra és Till Attila – az adott módszertanban rejlő lehetőségeket tárjuk fel.

A Mosoly Alapítványt ezentúl az ismert podcast felületeken is megtaláljátok, hallgassátok a Mosoly pontot és ismerjétek meg módszereinket, terapeutáinkat!

A képre kattintva tudod meghallgatni a beszélgetést.

 

Elindult podcast sorozatunk!
Téma: Pszichodráma
Műsorvezető: Veress Dóra
Vendégek: 

Majoros Andrea, klinikai szakpszichológus gyermekdráma vezető
Simon Kornél, színész, rendező

Adományozok