Egy csésze mesés karácsonyi hangulat az Allee-ban

2023-12-12

Idén karácsonykor az Allee Bevásárlóközpont jóvoltából egyedi díszdobozos teaválogatás megvásárlásával is támogathatod a Mosoly Alapítvány hiánypótló munkáját.

Az Allee izgalmas, téli hangulatot idéző egyedi tea válogatást állított össze, melyben a klasszikus vagy éppen gyümölcsösebb ízvilágot kedvelők egyaránt megtalálják kedvencüket. Karácsonyi fekete tea, fahéjas szilvás gyümölcstea és a kandallótűz fantázia névre keresztelt gyümölcsösen fűszeres rooibos tea található az összeállításban, melynek megvásárlásával a Mosoly Alapítvány terápiás munkáját lehet támogatni. A teaválogatás az Allee Bevásárlóközpont átriumában megvásárolható, a teásdobozt megformáló standnál.

A Mosoly Alapítvány mentális egészség gondozásával segíti a súlyosan vagy krónikusan beteg gyerek gyógyulását. Az ingyenesen biztosított mese- és művészetterápiás programjaink célja, hogy a gyerekek képesek legyenek feldolgozni a betegségük okozta traumát, készek legyenek a kórházi kezeléseket elfogadására, így lélekben megerősödve vágjanak neki a testi gyógyulás folyamtatának. 

Adományozok