Segíteni szeretnék!
Telefon: +36 (1) 501-4618, +36 (1) 501-4619 · Adószám: 18674190-1-41 · Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12001008-00101932-00100001
EN
 A Mosoly Alapítvány tevékenységét elsősorban céges- és magánadományokból finanszírozzuk. Ennek köszönhető, hogy terápiáink minden résztvevő gyerek számára ingyenesek.

Hogyan segítheted  a Mosoly Alapítvány munkáját?

• Rendszeres adományokkal. Állandó fizetési megbízással bármilyen összegű támogatást utalhatsz havi rendszerességgel alapítványunk bankszámlájára, ezzel segítve programjaink folyamatos finanszírozását. Néhány ezer forintos havi támogatás már sokat segíthet.

• Egyszeri adományokkal.  Szívesen vesszük, ha lehetőségedhez mérten támogatod az alapítványt, akár alkalomszerűen. Oldalunkon lehetőséged van bankártyás fizetéssel segíteni.

Adománygyűjtő rendezvényeinken  is részt vehetsz, így az adományozáson kívül egy-egy különleges élménnyel is gazdagodhatsz, vagy éppen a „Mosolyos” gyerekekkel személyes kapcsolatot kialakítva élheted át a segítségnyújtás örömét. Ilyen esemény a nyaranta megrendezésre kerülő Mosoly Váltó az Ultrabalaton Futóversenyen, illetve ősszel Mosoly Focikupa.

További információ:
Adorján Katalin
alapítványi vezető
mobil: +36 30 815 7578
adorjan.katalin@mosolyalapitvany.hu

Hogy értsd, milyen egységekben gondolkodunk, mire váltjuk a segítséget:

Már 3000 forinttal támogathatod egy beteg gyerek terápiás óráját.
6000 forint egy teljes, 90 perces Mosoly terápia egy kisgyerek számára.

Nagyon köszönjük a segítséged, legyél akár egyszeri, alkalmankénti vagy rendszeres támogatónk!