Segíteni szeretnék!
Telefon: +36 (1) 501-4618, +36 (1) 501-4619 · Adószám: 18674190-1-41 · Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12001008-00101932-00100001
EN

A Mosoly Alapítványt 20 éve hívták életre sikeres magyar üzletemberek, akik segítséget akartak nyújtani olyan gyerekeknek, akiket betegségük vagy nehéz élethelyzetük megfosztott az örömteli gyerekkortól. A Mosoly programjait és szervezeti felépítését szakértők bevonásával az igények felmérése alapján határozták meg. Bár az elmúlt két évtized programfejlesztései jelentős változásokat hoztak a Mosoly programokba, továbbra is az alapítók által megfogalmazott alapértékek – többek között a minőség, az innováció és az átláthatóság – határozzák meg munkánkat és szervezeti működésünket és teremtik meg az összhangot a magas szakmai színvonal és a civil értékek érvényesülése között.

A Mosoly Alapítvány ingyenes terápiás programjai Budapesten, Debrecenben és Pécsett elérhetőek. Budapesti központunkban 7 fős stáb biztosítja a szakmai és pénzügyi kereteket a programok megvalósításához. A 3 városban éves szinten kb. 20-25 terápiás szakember (szakpszichológusok, képzett művészetterapeuták és szupervizorok) tagja hosszú évek óta a terápiás csapatnak.