Terápiás munkatársat keresünk debreceni kórházi programunkba

2017-04-26

A Mosoly Alapítvány kórházakban nyújt mese- és művészetterápiás foglalkozásokat, hogy segítse a betegség okozta krízishelyzet kezelését, a gyermekek szorongásának oldását. Azért dolgozunk, hogy a terápiás foglalkozások segítségével a gyerekek könnyebben elfogadják a kórházi kezeléseket, és hogy a betegségük hosszú távon ne legyen traumatizáló hatású. Elsősorban mese- és művészetterápiás módszerekkel dolgozunk, testtudati megközelítéssel. Budapesten, Debrecenben és Pécsett tartunk rendszeres terápiás foglalkozásokat. Képzett terapeutáink szorosan együttműködnek a kórházi szakemberekkel.

Debreceni kórházi programunkba keresünk terapeutát. A Mosoly terápiás csapatához csatlakozó ideális jelölt:

  • pszichológus, klinikai szakpszichológus, aki rendelkezik megfelelő önismereti képzettséggel és módszerspecifikus képzéssel nonverbális terápiák területén, vagy
  • képzett művészetterapeuta (posztgraduális képesítéssel) és
  • bizonyíthatóan rendelkezik terápiás tapasztalattal.

Feladat:

A kiválasztott szakember 2017 szeptemberétől heti két alkalommal 90 perces terápiás foglalkozást tart súlyosan/krónikusan beteg gyerekek részére kórházi körülmények között. Csoportos terápiás foglalkozásainkat két szakember végzi.

A munkát kötelező szupervízió kíséri, melyet alapítványunk biztosít munkatársainak. Budapesti szakmai stábunk folyamatosan monitorozza a programokat és képzéseket szervez a különböző programokban dolgozó Mosoly terapeuták részére.

Jelentkezés:

Jelentkezni szakmai önéletrajzzal és rövid motivációs levéllel (mely a kitér a jelölt főbb szakmai tapasztalataira, saját szakmai céljaira) lehet 2017. 05. 21.-ig lehet a következő e-mail címen: szilagyi.agnes@mosolyalapitvany.hu

További információk a Mosoly programokról: ITT

Adományozok