„Még a villamos is mosolyog”

2018-09-7

Szeptember elején indult a BKK – Budapesti Közlekedési Központtal közös „Még a villamos is mosolyog” kampányunk, amelyben a Mosoly-terápiák fontosságára hívjuk fel a figyelmet. A kampány keretében a mosolygó villamosokban található plakátokon és a megállókban látható citylight felületeken ismerhetitek meg a munkánk célját, eredményét.

A Budapesti Közlekedési Központ Budapest Főváros Önkormányzatának támogatásával a 2018. szeptember 5-én elindult egyhónapos „Még a villamos is mosolyog” kampánnyal segíti a Mosoly Alapítvány céljainak elérését.

A BKK a kampány során, a járműveken felhívja a figyelmet a Mosoly Alapítvány munkájára és Mosoly-terápián részt vett gyermekeket mutat be, akik ugyanúgy mosolyognak a világra, mint olyan társaik, akik nem estek át ilyen komoly betegségen. A kampányban szereplő plakát témájának ötlete és a grafikai megvalósítás is Gálik Péternek és az IDEATIME ügynökségnek köszönhető.

A kampány ideje alatt a BKK 13 ügyfélcentrumába leplombált perselyeket (műanyag urna) helyezett ki, melyek segítségével adományt is gyűjt a Mosoly Alapítvány számára. A persely mellett található mosolygó arcot ábrázoló matricák szabadon elvihetők.

A kampány plakátjainak ingyenes hirdetési felületét JCDecaux biztosította.