Segíteni szeretnék!
Telefon: +36 (1) 501-4618, +36 (1) 501-4619 · Adószám: 18674190-1-41 · Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12001008-00101932-00100001

Lezártuk a budapesti, hosszútávú pszichoszomatikus csoportunkat

2017-06-26

Az elmúlt hetekben lezárult a Mosoly Alapítvány hosszú távú mese-és gyermek pszichodráma csoportja Budapesten. A terápia pszichoszomatikus tünetekkel küzdő, krónikus betegségből gyógyult gyerekeknek segített. A terápiás csoport célja volt, hogy javítsa a gyerekek kortárs csoporton belüli működését, növelje az önértékelésüket, csökkententse a szorongásukat.  A csoport nagyszerűen eredményeket ért el, hála a gyerekek igényeihez remekül illeszkedő módszerhez, a gyerekek nagyfokú bevonódásának, és a remek terapeutáknak.