0 Ft

Mosoly Angyal

A 9 ANGYALI ALAPLÉPÉS

1. Bízz magadban és hidd el, hogy sikerülni fog!

2. Töltsd ki a részletes jelentkezési űrlapot, küldd el és mi hamarosan keresni fogunk!

3. Döntsd el milyen gyűjtési célt (összeget) kívánsz elérni a kampány során! Válassz inkább kisebb összeget hiszen, ha nagyon beindul a kampányod, a célösszeget menet közben is tudjuk változtatni. A gyűjtési cél átlagosan 50 000 és 250 000 Ft között mozog.

4. Tervezd meg, hogyan fogsz kampányolni! A gyűjtést kötheted eseményhez. Népszerűek a céges vagy baráti/családi összejövetelek, sport események, ahol adományt gyűjthetsz: sütivásár, garázsvásár, tombola vicces felajánlásokkal, közös buli, vacsora, futóverseny, közösségi jóga, tánc, karaoke, stb. Aktív közösségi média jelenléttel vagy levelekkel, személyes varázsoddal is elérheted a kitűzött célt.

5. Ne ijesszen el Angyalságodtól egy esetleges járványügyi helyzet sem! Ha épp nem lehet a korábban megszokott módon megtartani egy-egy adománygyűjtő eseményt, ne csüggedj, inkább fókuszálj az online és a szabadtéri összejövetelekre. Meríts ihletet Ötlettárunkból!

6. Készíts facebook posztokat, küldj e-mailt! Mi létrehozzuk a Mosoly Angyal kampányoldalad, amit linkként megosztva máris használhatsz.

7. Csatlakozz a Mosoly Angyal Társalgó zárt facebook csoporthoz, ahol rendszeresen adunk hasznos tippeket a kampánnyal kapcsolatban! Köszönjük, ha Te is megosztod tapasztalataidat.

8. További hasznos információkért kattints ide: GYIK!

9. Ha elfáradsz, ha szakmai támogatásra vagy csak pár biztató szóra van szükséged, keresd  Ruman Csillát, aki a kampányod ideje alatt végig fogja majd a kezed!

x

Köszönjük jelentkezésed!

Nagyon köszönjük, hogy Mosoly Angyalnak jelentkeztél és vállalod ezt a nemes feladatot. Ezáltal Te is segíted a beteg gyerekek Mosoly terápiáit.
Anett Arkangyalunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, hogy minél előbb kinyithasd angyal szárnyaid.

x

Köszönjük megkeresésed!

Hamarosan felkeresünk a részletekkel!

Adományozok