AZ ANGYALSÁGNAK NINCSENEK KORLÁTAI!

Vírus, kijárási korlátok? Hogyan kapcsolódjunk egymással? Hogyan őrizzük meg a közösségeket? Hogyan adományozzunk? Lehet egyáltalán jótékonykodni ennyi szabályozás mellett?

A lezárás ne legyen akadály, csupán körülmény!

Addig jártuk körbe-körbe a témát, míg az összes korlátot angyali lehetőséggé alakítottuk.

Olvassátok, használjátok és osszátok a mosoly angyali ötletkártyáit!

Szabad az ég alatt!

Tervezz hétvégi baráti körnek vagy munkatársaknak izgalmas téli sétát egy közeli erdőben! A túra útvonalát és az útvonalon elrejtett fejtörő, kincskereső vagy épp elgémberedett tagokat megmozgató feladatokat előzetesen is elküldheted mindenkinek e-mailben. Az erdei túrának adj jelképes árat és bíztasd arra sétabarátaidat, hogy az összeget jótékony célra ajánlják fel! Tartsátok be a saját és közösségi biztonságra vonatkozó előírások szabályait! Friss levegő, mozgás, jócselekedet.

Az angyalok köztünk vannak!

Szervezz angyalkereső városi sétát a szomszédokkal, családi barátokkal, rég nem látott ismerősökkel! Sétáljatok a városban, de ne az orrotokat lógassátok, hanem nézzetek előre, körbe-körbe, és felfelé! Régi bérházak, templomok, közterek…. A város tele van angyalokkal. Megtaláljátok őket? A gyerekeknek is izgalmas kaland lehet.

Add örökbe a kilométereidet!

Lehet ez futás, tekerés, gyorsgyaloglás, kutyakergetés vagy épp nordic walking. Teljesíts egy méterekben mérhető kihívást és kérd meg ismerőseidet, hogy a távolságnak megfelelő összeggel támogassanak egy jó ügyet!

Téli extrém!

Az emberek őrültségnek tűnő dolgokra is képesek egy jó cél érdekében! Fuss, vagy fussatok le több kilométert majd hemperegjetek a hóba, merüljetek bele egy dézsa jeges vízbe vagy a helyi tó vizébe! Az adományozó közönség elismerését, hódolatát és gratulációit forintokban fejezheti ki úgy, hogy támogatja az ügyedet.

Egy tál forró leves!

Szervezz kis létszámú szabadtéri levesfőzést, ahol a versenyzők regisztrálnak, a vendégek kóstolnak és szavazhatnak is a kedvencükre. A regisztrációs díjat ajánljátok fel egy jó célra!

Lélekmelegítő délután

Tojáslikőr, forralt bor, forró csoki, puncs, gyógytea. Rendezz egy lélekmelegítő, beszélgetős, szabadtéri eseményt. Az esemény belépőjét és az italok árát ajánljátok fel adományként!

Ho-hó vagy homok!

Ha nincs hó, jó lesz homok is! Hirdess kreatív szobrászjátékot hóból!  Ha nincs, homokból. A versenyre jelentkezők a nevezési díjat ajánlják fel adománygyűjtő kampányodhoz.

Kávétér-kép & Teatér-kép

Ha már nem mehetünk együtt, igyál meg rám gondolva egy kávét a kedvenc kávézómban vagy szürcsölj egy csésze teát és beszélgessünk telefonon közben!” Rajzoljatok térképet a kedvenc kávézókhoz, teázókhoz és járjátok be egymás kedvenc helyeit! A beszélgetés közben még az is lehet, hogy angyaltársakká váltok.

Tél * Land * Art

Tévedés azt hinni, hogy a téli erdő, téli mező vagy vízpart üres és kies. Szervezz szabadtéri alkotásra buzdító programot és a természetben található kincsekből alkossatok együtt természetközeli művet. A közös műalkotás eszmei értékét forintokra váltva támogassatok egy jó ügyet!

Otthoni mosolyfortélyok

Bezártság? Magány? Hideg? Ez csak körülmény. Teremts meleget odabent! Egyszerű és apró gesztusokkal is könnyen eloszlathatsz nehézségeket, gondokat. Főzz le egy kávét és kérd meg erre a barátodat is! Üljetek le egy videós app elé és a kávé kortyolgatása közben beszélgessetek, hallgassátok meg egymást! Mesélj az adománygyűjtő kampányodról és hívd meg a barátodat is, hogy csatlakozzon!

Házitudósok, elő a farbával!

Évek óta tanulmányozod a japán teaszertartások mélységeit vagy az egyiptomi piramisépítésről szereztél professzorokat is megszégyenítő ismereteket? A balkonon nevelhető paradicsomok vagy épp az elektromos járművek szakértője vagy? Hasznosítsd a tudásod és hirdess ismeretterjesztő kurzusokat az online térben! A kurzusok árával az érdeklődők támogassák adománygyűjtő kampányodat!

Korlátok és nyákos hideg? Alapíts könyv vagy filmklubot a virtuális térben! Olvassatok, nézzetek filmeket és beszélgessetek, osszátok meg közös élményeiteket! Az adománygyűjtő kampányodhoz a vendégeid járuljanak hozzá egy könyv vagy egy mozijegy árával!

Válj online életmód tanácsadóvá!

Lehet, hogy ez a jövő legmenőbb állása? Légy az elsők között! Készíts táncos vagy zenei összeállításokat, tarts jógaórát, meditációs gyakorlatot vagy adj téli táplálkozási tanácsokat! A kurzusok árával a vendégeid hozzájárulhatnak az általad felvállalt kampányhoz.

Az együtt töltött kreatív idő varázsa!

Telente az egész családnak te kötöd meg a sapkasál kollekciót? Telehorgolod a karácsonyfát angyalkadíszekkel? Megszállott shibori festő vagy? Ismered a makramézás trükkjeit? Te építed a legmasszívabb madáretetőt? Hirdess kreatív work shopot a szomszédok, ismerősök, munkatársak, barátok, szülőtársak körében! A foglalkozás árával minden jelentkező a kampányodat támogathatja.

1 recept - 10 otthon – 4 mázsa mosoly

Keress egy karácsonyi receptet, küldd körbe a barátoknak, ismerősöknek és egy közös időpontban főzzétek, süssétek meg ugyanazt a fogást! Közben kapcsolódjatok, beszélgessetek és töltődjetek egymás társaságában! Egy éttermi vacsora árát mindenki ajánlja fel a kampányodhoz!

Sokkal több, mint nosztalgia!

Mikor írtál utoljára kézzel? És mikor írtál utoljára kézzel írt levelet vagy képeslapot? Írj az ismerőseidnek, mesélj magadról, kérdezz róluk és kérd meg őket, hogy támogassák a kampányodat!

4 fal – 4 nap - 4 kihívás

Teljesíts 4 nap alatt 4 féle kihívást a 4 fal között! Fekvőtámasz, guggolás, fejenállás, ugrókötelezés. Add tovább a kihívást és kérd, hogy a csatlakozók támogassák a kampányodat!

Online-társas-játék

Játsszatok online! Sakkozzatok, társasjátékozzatok, kártyázzatok! Activity? Ki nevet a végén? Tegyétek meg tétjeiteket, és a társaság a kampányodat támogassa a nyereményekkel!

Köszönjük jelentkezésed!

Nagyon köszönjük, hogy Mosoly Angyalnak jelentkeztél és vállalod ezt a nemes feladatot. Ezáltal Te is segíted a beteg gyerekek Mosoly terápiáit.
Anett Arkangyalunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, hogy minél előbb kinyithasd angyal szárnyaid.

Köszönjük megkeresésed!

Hamarosan felkeresünk a részletekkel!

Adatkezelési tájékoztatóPrivacy Policy