0 Ft

Mosoly Angyal

AZ ANGYALSÁGNAK NINCSENEK KORLÁTAI! 

Vállalkozhatsz egyénileg vagy csapatban, szervezhetsz céges vagy baráti, családi összejövetelt, a gyűjtést megtarthatod online és offline formában is. Az esemény lehet sportos, ünnepi, kihívásra építő, de akár lazulós is.

Minden esetben a kapcsolódóson, a közösségen, az együtt töltött tartalmas időn és persze a jótékonykodáson van a hangsúly!

Meríts ihletet változatos Ötlettárunkból! Olvassátok, használjátok a mosoly angyali ötletkártyáit!

 

Szabad az ég alatt!

Tervezz hétvégi sétát egy közeli erdőben a baráti körödnek vagy munkatársaidnak! A túra útvonalát és az útvonalon elrejtett fejtörő, kincskereső vagy épp elgémberedett tagokat megmozgató feladatokat előzetesen is elküldheted mindenkinek e-mailben. Az erdei túrának adj jelképes árat és bíztasd arra sétabarátaidat, hogy az összeget jótékony célra ajánlják fel!

Angyalok között

Szervezz angyalkereső városi sétát a szomszédokkal, családi barátokkal, rég nem látott ismerősökkel! Sétáljatok a városban, de ne az orrotokat lógassátok, hanem nézzetek előre, körbe-körbe, és felfelé! Régi bérházak, templomok, közterek…. A város tele van angyalokkal. Megtaláljátok őket? A gyerekeknek is izgalmas kaland lehet.

Add örökbe a kilométereidet!

Lehet ez futás, úszás, tekerés, gyorsgyaloglás, kutyakergetés vagy épp nordic walking. Teljesíts egy méterekben mérhető kihívást és kérd meg ismerőseidet, hogy a távolságnak megfelelő összeggel támogassanak egy jó ügyet!

Legyél extrém!

Az emberek őrültségnek tűnő dolgokra is képesek egy jó cél érdekében! Merülj bele egy dézsa jeges vízbe! Győzd le a félelmed és ugorj bungee jumpinggal! Urald a vad vizeket raftinggal! Az adományozó közönség elismerését, hódolatát és gratulációit forintokban fejezheti ki úgy, hogy támogatja az ügyedet.

Lélekmelegítő

Tojáslikőr, forralt bor, forró csoki, limonádé, puncs, fröccs, gyógytea, koktél. Rendezz egy lélekmelegítő, beszélgetős találkozót. Lehet csajos vagy pasis, lehet benti kuckós, de akár bárányfelhő nézegetős is. Az esemény belépőjét és az italok árát ajánljátok fel adományként!

Öntsd formába!

Legyen nyár vagy tél, szobrászkodni mindig lehet! A strand homokja vagy a kertet beborító hó egyaránt jó alapanyag a kreatív szobrászjátékhoz. A versenyre jelentkezők a nevezési díjat ajánlják fel adománygyűjtő kampányodhoz.

Tér-kép

Rajzoljátok újra a várost, térképezzétek fel kedvenc helyeiteket, legyen szó kávézóról, teaházról, szórakozóhelyről, könyvesboltról vagy éppen kedvenc padjaitokról. Járjátok be egymás kedvenc helyeit, hallgassátok meg a helyhez kapcsolódó történeteket! A beszélgetés közben még az is lehet, hogy angyaltársakká váltok.

Angyal* Land * Art

Tévedés azt hinni, hogy az erdő, mező vagy vízpart üres és kies. Szervezz szabadtéri alkotásra buzdító programot és a természetben található kincsekből alkossatok együtt természetközeli művet. A közös műalkotás eszmei értékét forintokra váltva támogassatok egy jó ügyet!

Házitudósok, elő a farbával!

Évek óta tanulmányozod a japán teaszertartások mélységeit vagy az egyiptomi piramisépítésről szereztél professzorokat is megszégyenítő ismereteket? A balkonon nevelhető paradicsomok vagy épp az elektromos járművek szakértője vagy? Hasznosítsd a tudásod és hirdess ismeretterjesztő kurzusokat otthon vagy az online térben! A kurzusok árával az érdeklődők támogassák adománygyűjtő kampányodat!

Alapíts privát klubot!

Alapíts könyv vagy filmklubot otthon vagy a virtuális térben! Olvassatok, nézzetek filmeket és beszélgessetek, osszátok meg közös élményeiteket! Az adománygyűjtő kampányodhoz a vendégeid járuljanak hozzá egy könyv vagy egy mozijegy árával!

Az együtt töltött kreatív idő varázsa!

Te kötöd meg a sapkasál kollekciót az egész családnak? Telehorgolod a barátok lakását asztali díszekkel? Ismered a makramézás trükkjeit? Te építed a legmasszívabb madáretetőt? Hirdess kreatív workshopot a szomszédok, ismerősök, munkatársak, barátok, szülőtársak körében! A foglalkozás árával minden jelentkező a kampányodat támogathatja.

Sokkal több, mint nosztalgia!

Mikor írtál utoljára kézzel? És mikor írtál utoljára kézzel írt levelet vagy képeslapot? Írj az ismerőseidnek, mesélj magadról, kérdezz róluk és kérd meg őket levélben, hogy támogassák a kampányodat!

7 nap - 7 kihívás

Teljesíts 7 nap alatt 7 féle kihívást! Fekvőtámasz, guggolás, fejenállás, ugrókötelezés. Add tovább a kihívást és kérd, hogy a csatlakozók támogassák a kampányodat!

Társas/Játék

Mikor társasoztál utoljára? Gyerekkorodban? Múlt héten az unokahúgoddal? Válaszd ki a kedvenced: Activity, Ki nevet a végén vagy próbálj ki valami újat, mondjuk: sakk, Monopoly, römi!! Tegyétek meg tétjeiteket, és a társaság a kampányodat támogassa a nyereményekkel!

Egy tál étel!

Ki süti a legjobb omlettet? 30 perc alatt ki tud több palacsintát megsütni? Kinek marad a tésztája valóban „a la dente”? Szervezz kis létszámú főzőversenyt otthon vagy szabadtéren, ahol a versenyzők regisztrálnak, a vendégek kóstolnak és szavazhatnak is a kedvencükre. A regisztrációs díjat ajánljátok fel egy jó célra!

x

Köszönjük jelentkezésed!

Nagyon köszönjük, hogy Mosoly Angyalnak jelentkeztél és vállalod ezt a nemes feladatot. Ezáltal Te is segíted a beteg gyerekek Mosoly terápiáit.
Anett Arkangyalunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, hogy minél előbb kinyithasd angyal szárnyaid.

x

Köszönjük megkeresésed!

Hamarosan felkeresünk a részletekkel!

Adományozok