Kik a Mosoly Angyalok?
Mosoly Angyalnak bárki jelentkezhet, akár egyénileg, akár céges vagy családi csapatban, aki vállalja, hogy közösségi gyűjtést vagy eseményt szervez, és a saját baráti/ismeretségi körében a Mosoly terápiák fenntartható megvalósulásáért kampányol.

Mire gyűjtenek a Mosoly Angyalok?
Mosoly Angyalként a több mint 20 éve fennálló Mosoly Alapítvány terápiás foglalkozásainak megvalósítására és fenntartására gyűjthetsz.

Meddig jelentkezhetek Mosoly Angyalnak?
Karácsonyi kampányunkhoz akár december közepéig is csatlakozhatsz, év közben azonban bármikor indíthatsz saját kampányt.

Hol tudok Mosoly Angyalnak jelentkezni?
Legegyszerűbben ezen a linken tudsz jelentkezni. Ha később jelentkeznél, akkor írd be a keresőbe a Mosoly Alapítványt és mi leszünk az első találat, a Segíteni szeretnék lehetőségeknél fogod megtalálni a Mosoly Angyal aloldalt. Nyomd meg a Mosoly Angyal leszek gombot, itt találod a jelentkezési lapot. Csak egy perc kitölteni a jelentkezési lapot. Küldés után rövid időn belül megkeresünk Téged.

Hol és hogyan kampányoljak Mosoly Angyalként?
Mosoly Angyalként a saját baráti/ismeretségi körödben fogsz kampányolni a Mosoly Alapítvány javára, az általunk létrehozott egyéni kampányoldalad segítségével. Javasoljuk, hogy elsősorban a közösségi média oldalaidat használd a kampányod terjesztésére, és kérd fel ismerőseidet, hogy támogatásukkal segítsenek elérni a gyűjtési célodat.

Mivel segíti a Mosoly Angyal kampányomat a Mosoly?
A legfontosabb, hogy a kampányod során folyamatosan kapcsolatban leszünk veled, és támogatunk.

Egyéni kampányoldalt is létrehozunk számodra, ahol mindvégig nyomon követheted a gyűjtésedet, és amelynek linkjét a gyűjtésed során meg is oszthatod. A kampányoldalad egy kattintással megoszthatod e-mailen és a facebook-on.
A Mosoly Angyalok zárt facebook csoportjában aktuális kampánytippeket adunk, és megoszthatjátok egymással tapasztalataitokat.

Mit tehetek, hogy minél sikeresebb legyen a kampányom?
Legyél aktív! Szólítsd meg a barátaidat, ismerőseidet, munkatársaidat! Használd a közösségi média felületeit, írj levelet, szervezz találkozót! Tudnod kell, hogy a Mosoly Angyal kampánnyal folyamatosan foglalkozni kell, életben kell tartani.

Mire van szükség tőlem a saját Mosoly Angyal kampányoldalam létrehozásához?
Egy rövid, max. 600 karakteres szöveget kérünk Tőled, amiben leírod, hogy mi a személyes motivációd a kampányoláshoz. Minél személyesebb az élmény vagy emlék, ami a jelentkezésre indított, annál jobb. Kattints a www.mosolyangyal.hu oldalra és szerezz inspirációt a korábbi angyalok bemutatkozásaiból.
Töltsd fel a kampányszöveged és a portréfotód a részletes jelentkezési lapon, amit ezen a linken találsz.

Mi az a gyűjtési cél?
A gyűjtési cél az az összeg, amit saját megítélésed szerint a kampányod alatt össze tudsz gyűjteni. Induláskor érdemes egy kisebb célösszeget kitűzni, amit a gyűjtés alakulásától függően, a későbbiekben bármikor tudunk módosítani. Átlagosan 50 000 és 250 000 Ft között mozog a gyűjtési cél.

Mi történik, ha nem érem el a kitűzött gyűjtési célt?
Előfordulhat, hogy a körültekintően megválasztott gyűjtési összeg ellenére sem sikerül elérni a kitűzött célt. Ne keseredj el, a kisebb összeg is nagy segítség a munkákhoz, hiszen kizárólag magán és céges adományokból tartjuk fent alapítványunkat.

Hogyan és hova érkeznek a nekem szánt adományok? Hol tudom követni a gyűjtésemet?
Az egyéni kampányoldaladon egy, a Te gyűjtésedre létrehozott online fizetési űrlap kitöltésével tudnak a kampányodra támogatást küldeni bankkártyás fizetéssel vagy átutalással. A fizetési űrlapot az OTP SimplePay üzemelteti.
A fizetési űrlapról érkező összes támogatás közvetlenül a Mosoly Alapítvány bankszámlájára érkezik.
A kampányodra beérkező adományok aktuális összegét a saját kampányoldaladra beépített számlálón tudod követni.

Mire költi a Mosoly Alapítvány a kampány során összegyűlt pénzadományokat?
A befolyt adományokat a Mosoly Alapítvány az ingyenes terápiás programjainak megvalósulására fordítjuk. A Mosoly terápiák jelenleg Budapesten, Debrecenben és Pécsett elérhetők. A 3 városban évente közel 400 terápiás foglalkozáson 800 gyermek vesz részt. A terápiáink megvalósulását 20-25 terápiás szakember – szakpszichológusok, képzett művészetterapeuták, szupervizorok – biztosítja hosszú évek óta.

Köszönjük jelentkezésed!

Nagyon köszönjük, hogy Mosoly Angyalnak jelentkeztél és vállalod ezt a nemes feladatot. Ezáltal Te is segíted a beteg gyerekek Mosoly terápiáit.
Anett Arkangyalunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, hogy minél előbb kinyithasd angyal szárnyaid.

Köszönjük megkeresésed!

Hamarosan felkeresünk a részletekkel!

Adatkezelési tájékoztatóPrivacy Policy