0 Ft

Mosoly Angyal

Kik a Mosoly Angyalok?
Mosoly Angyalnak bárki jelentkezhet, akár egyénileg, akár céges vagy családi csapatban, aki vállalja, hogy közösségi gyűjtést vagy eseményt szervez, és a saját baráti/ismeretségi körében a Mosoly terápiák fenntartható megvalósulásáért kampányol.

Mire gyűjtenek a Mosoly Angyalok?
Mosoly Angyalként a több mint 20 éve fennálló Mosoly Alapítvány terápiás foglalkozásainak megvalósítására és fenntartására gyűjthetsz.

Meddig jelentkezhetek Mosoly Angyalnak?
Év közben bármikor indíthatsz saját kampányt. Töltsd ki a jelentkezési űrlapot és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Hol tudok Mosoly Angyalnak jelentkezni?
Legegyszerűbben ezen a linken tudsz jelentkezni. Ha később jelentkeznél, akkor írd be a keresőbe a Mosoly Alapítványt és mi leszünk az első találat, a Segíteni szeretnék lehetőségeknél fogod megtalálni a Mosoly Angyal aloldalt. Nyomd meg a Mosoly Angyal leszek gombot, itt találod a jelentkezési lapot. Csak egy perc kitölteni a jelentkezési lapot. Küldés után rövid időn belül megkeresünk Téged.

Hol és hogyan kampányoljak Mosoly Angyalként?
Mosoly Angyalként a saját baráti/ismeretségi körödben fogsz kampányolni a Mosoly Alapítvány javára, az általunk létrehozott egyéni kampányoldalad segítségével. Javasoljuk, hogy elsősorban a közösségi média oldalaidat használd a kampányod terjesztésére, és kérd fel ismerőseidet, hogy támogatásukkal segítsenek elérni a gyűjtési célodat.

Mivel segíti a Mosoly Angyal kampányomat a Mosoly?
A legfontosabb, hogy a kampányod során folyamatosan kapcsolatban leszünk veled, és támogatunk. Egyéni kampányoldalt is létrehozunk számodra, ahol mindvégig nyomon követheted a gyűjtésedet, és amelynek linkjét a gyűjtésed során meg is oszthatod. A kampányoldalad egy kattintással megoszthatod e-mailen és a facebook-on. A Mosoly Angyalok zárt facebook csoportjában aktuális kampánytippeket adunk, és megoszthatjátok egymással tapasztalataitokat.

Mit tehetek, hogy minél sikeresebb legyen a kampányom?
Legyél aktív! Szólítsd meg a barátaidat, ismerőseidet, munkatársaidat! Használd a közösségi média felületeit, írj levelet, szervezz találkozót! Tudnod kell, hogy a Mosoly Angyal kampánnyal folyamatosan foglalkozni kell, életben kell tartani.

Mire van szükség tőlem a saját Mosoly Angyal kampányoldalam létrehozásához?
Egy rövid, max. 600 karakteres szöveget kérünk Tőled, amiben leírod, hogy mi a személyes motivációd a kampányoláshoz. Minél személyesebb az élmény vagy emlék, ami a jelentkezésre indított, annál jobb. Kattints a www.mosolyangyal.hu oldalra és szerezz inspirációt a korábbi angyalok bemutatkozásaiból.
Töltsd fel a kampányszöveged és a portréfotód a részletes jelentkezési lapon, amit ezen a linken találsz.

Mi az a gyűjtési cél?
A gyűjtési cél az az összeg, amit saját megítélésed szerint a kampányod alatt össze tudsz gyűjteni. Induláskor érdemes egy kisebb célösszeget kitűzni, amit a gyűjtés alakulásától függően, a későbbiekben bármikor tudunk módosítani. Átlagosan 50 000 és 250 000 Ft között mozog a gyűjtési cél.

Mi történik, ha nem érem el a kitűzött gyűjtési célt?
Előfordulhat, hogy a körültekintően megválasztott gyűjtési összeg ellenére sem sikerül elérni a kitűzött célt. Ne keseredj el, a kisebb összeg is nagy segítség a munkánkhoz, hiszen kizárólag magán és céges adományokból tartjuk fent alapítványunkat.

Hogyan és hova érkeznek a nekem szánt adományok? Hol tudom követni a gyűjtésemet?
Az egyéni kampányoldaladon egy, a Te gyűjtésedre létrehozott online fizetési űrlap kitöltésével tudnak a kampányodra támogatást küldeni bankkártyás fizetéssel vagy átutalással. A fizetési űrlapot az OTP SimplePay üzemelteti.
A fizetési űrlapról érkező összes támogatás közvetlenül a Mosoly Alapítvány bankszámlájára érkezik.
A kampányodra beérkező adományok aktuális összegét a saját kampányoldaladra beépített számlálón tudod követni.

Mire költi a Mosoly Alapítvány a kampány során összegyűlt pénzadományokat?
A befolyt adományokat a Mosoly Alapítvány az ingyenes terápiás programjainak megvalósulására fordítja. A Mosoly terápiák jelenleg Budapesten, Debrecenben és Pécsett elérhetők. A 3 városban évente közel 500 terápiás foglalkozáson több mint  1000 résztvevővel foglalkozunk. A terápiáink megvalósulását 20-25 terápiás szakember – szakpszichológusok, képzett művészetterapeuták, szupervizorok – biztosítja hosszú évek óta.

x

Köszönjük jelentkezésed!

Nagyon köszönjük, hogy Mosoly Angyalnak jelentkeztél és vállalod ezt a nemes feladatot. Ezáltal Te is segíted a beteg gyerekek Mosoly terápiáit.
Anett Arkangyalunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, hogy minél előbb kinyithasd angyal szárnyaid.

x

Köszönjük megkeresésed!

Hamarosan felkeresünk a részletekkel!

Adományozok