0 Ft

Mosoly Angyal

A MI KAMPÁNYUNK, A TE KAMPÁNYOD!

A Mosoly Angyal kampány célja, hogy a Te aktív és személyes angyali közreműködéseddel anyagi támogatást gyűjtsünk a kórházakban folyó terápiás munkák fenntartható működéséhez.

Az ország több városában hiánypótló mese- és művészetterápiával támogatjuk azokat a kórházban ápolt gyerekeket és családjaikat, akiknek súlyos betegség vagy trauma következtében felborult a testi-lelki egyensúlyuk. E terápiás szolgáltatás lényegi eleme a személyesség, ami különösen felértékelődik, amikor a gyógyulás még elérhetetlennek tűnik, a szükséges kezelések sokszor fájdalmasak, ráadásul a barátok is elmaradnak látogatási időben, a szülők pedig tehetetlenek.

A Mosoly Alapítvány elsősorban nonverbális terápiás módszerekkel dolgozik, – ahol a gyerekek a szimbólumok nyelvén tudják kifejezni belső érzéseiket, vágyaikat, félelmeiket. Az alkotás, a játszás, a kreatív teremtés ereje segíti, hogy csökkenjenek ezek a negatív érzések és megküzdjenek a betegség okozta nehézségekkel. A terápiás segítség a diagnózis után, a kórház falain belül megkezdődik, majd végigkíséri a kezelési időszakot, és nem ér véget az aktív kezelés befejeztével sem. A hosszútávú csoportok a kezelést követően is segítik a gyerekek és családok visszailleszkedését a mindennapokba.

Ha szeretnél többet megtudni arról, hogyan dolgozunk a kórházakban, itt olvashatsz bővebben.

Köszönjük jelentkezésed!

Nagyon köszönjük, hogy Mosoly Angyalnak jelentkeztél és vállalod ezt a nemes feladatot. Ezáltal Te is segíted a beteg gyerekek Mosoly terápiáit.
Anett Arkangyalunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, hogy minél előbb kinyithasd angyal szárnyaid.

Köszönjük megkeresésed!

Hamarosan felkeresünk a részletekkel!