Mosoly Angyal leszek

2019 év végén keressük azokat a Mosoly Angyalokat, akik közösségi gyűjtést szerveznek a Mosoly Alapítvány számára, így segítenek megteremteni a terápiás foglalkozásokhoz szükséges anyagi feltételeket. A Mosoly Angyalok a beteg gyerekek védelmezői! Idén legyél te is Mosoly Angyal! Most nagyobb szükség van rád, mint valaha.

Mosoly Angyal leszek

A súlyos betegségek nem ismerik a karácsonyi szünetet. Sok gyermek ilyenkor is hosszan tartó, fájdalmas kezelés alatt áll, amely akár hónapokig is eltarthat. A Mosoly Alapítvány terápiás foglalkozásai segítik ezeket a gyerekeket a fizikai gyógyulásban és a betegség okozta trauma feldolgozásában.

Mosoly Angyal érdeklődés

Ennek az űrlapnak a kitöltésével jelzed nekünk, hogy érdekel a Mosoly Angyalság, de további információra, bátorításra van szükséged.

Biztonsági kérdés:

Content not available.
    A tartalom nem elérhető

Mosoly Angyalaink

Köszönjük jelentkezésed!

Nagyon köszönjük, hogy Mosoly Angyalnak jelentkeztél és vállalod ezt a nemes feladatot. Ezáltal Te is segíted a beteg gyerekek Mosoly terápiáit.
    Anett Arkangyalunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, hogy minél előbb kinyithasd angyal szárnyaid.

Köszönjük megkeresésed!

Hamarosan felkeresünk a részletekkel!

Adatkezelési tájékoztatóPrivacy Policy