Mosoly Angyal

Tóth Fefe

Mosoly Angyal: Tóth Fefe

Sziasztok! Megint egy évvel öregebb leszek és bölcsebb is talán!

Idén azt kérem a születésnapomra, hogy adakozzatok a Mosoly Alapítvány részére. Azért ezt a magyar nonprofit szervezetet választottam, mert a munkájukat ismerem, a célkitűzéseik nagyon sokat jelentenek számomra, és remélem, a velem való ünneplés jegyében hozzá tudtok járulni a sikerükhöz. Korábban már szerveztünk nekik, gyűjtést remélem most is sikerrel járunk.

A legkisebb adomány is segít a célom elérésében. Alább összegyűjtöttem némi információt a Mosoly Alapítványról:

A több mint 20 éves múlttal rendelkező Mosoly Alapítvány hiánypótló mese- és művészetterápiás szolgáltatással segíti azokat a gyerekeket és családjaikat, akiknek súlyos betegség vagy trauma következtében felborult a testi-lelki egyensúlyuk. Kórházi terápiás foglalkozásaik és a rehabilitációt segítő hosszú távú csoportjaik Budapesten, Pécsett és Debrecenben elérhetőek. Évente kb. 400-450 terápiás foglalkozást tartanak mintegy 800 gyerek részvételével.

Támogasd a saját adományozási céljaimat, ezen a felületen keresztül:

Angyal támogatói kommentek: