0 Ft

Mosoly Angyal

Cushman & Wakefield

Mosoly Angyal: Cushman & Wakefield

A Cushman & Wakefield Nemzetközi Ingatlan Tanácsadó vállalat magyarországi irodája 1993 óta van jelen a magyar piacon. Cégünk, megalakulása óta rendkívül nagy hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra és rendszeresen támogat különböző szervezeteket, iskolákat, alapítványokat. Idén találkoztunk először a Mosoly Angyal felhívással és rögtön éreztük, hogy ez nekünk való feladat, hiszen irodánkban közel 100 angyal röpköd nap mint nap.

Szívből reméljük, hogy példát mutathatunk ügyfeleink és partnereink részére is, akik mögénk állva szintén felcsatolhatják virtuális szárnyaikat, hogy velünk együtt segítsék a beteg gyerekek gyógyulását. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy összegyűjtsük a kitűzött összeget és ezzel, hacsak egy picit is, de könnyebbé tegyük az alapítvány által támogatott gyerekek és családjuk küzdelmeit.

Támogasd a saját adományozási céljaimat, ezen a felületen keresztül:

Angyal támogatói kommentek: