Mosoly Angyal

Arriva

Mosoly Angyal: Arriva

Az ARRIVA a Deutsche Bahn csoport tagjaként multimodális személyszállítási szolgáltatásokat nyújt Európában. Az európai piacon 14 országban van jelen, ahol vasúti-, hajó-, kerékpár-, valamint autóbusz-közlekedést üzemeltet. Szlovákiában az 1 350 autóbusz üzemeltetését több, mint 2 400 alkalmazott biztosítja.

Mindegyikünk életútját egy belső iránytű igazítja, napjainkat más és más tevékenységek teszik teljessé. Személyes értékeink mellett vállalatunk értékeit is valljuk, miszerint egy ARRIVA-ként cselekszünk helyes dolgokat.

Erre ezúttal a Mosoly Angyal adománygyűjtés nyújt lehetőséget, ami által csapatunk egy emberként támogatja az arra rászoruló gyermekeket.

Spoločnosť ARRIVA pôsobí na Slovensku od roku 2008 a je najsilnejším súkromným hráčom v autobusovej doprave na Slovensku. Aktuálne pôsobí v štyroch krajoch, kde prevádzkuje viac ako 1 300 autobusov a zamestnáva vyše 2 400 zamestnancov. ARRIVA je európskym poskytovateľom transportných služieb a členom skupiny Deutsche Bahn. Na európskom trhu pôsobí v 14 krajinách, kde prevádzkuje autobusovú, železničnú, lodnú dopravu a službu zdieľaných bicyklov – bikesharing.

ARRIVA si je vedomá svojej spoločenskej zodpovednosti, a preto sa snaží pomáhať tým, ktorí to najviac potrebujú. Z tohto dôvodu sme sa rozhodli podporiť charitatívnu zbierku Mosoly Angyal.

Spoločne tak máme opäť možnosť podporiť dobrú vec – pomôcť deťom, ktoré to potrebujú.

Támogasd a saját adományozási céljaimat, ezen a felületen keresztül:

Angyal támogatói kommentek: