Adományautomata

Legyen automatikus a segítség

Adományautomata

Legyen automatikus a segítség!

Legyen automatikus a segítség

Eddig elért: 0 Ft
Cél: Ft
Össz adományozók: 0

Az Appy szakmai közösségi terében talált új otthonra a Mosoly Alapítvány is, ahol ezúttal egy különleges adományozási kampánynak is a részesei lehetünk.

Az Appy-ben összeadódik a nonprofit szervezetek szenvedélye, innovációja a szakértők tudásával és tapasztalatával. Irodai infrastruktúrát, szakmai segítséget kapunk, miközben egy támogató és inspiratív közösséget is építünk.

Az Appy ezúttal egy olyan közös adománygyűjtési kampányt – adományautomata – is kitalált nekünk, ahol a jócselekedet automatikus. Így az adományozás appycentrumában, mindenki eldöntheti, hogy melyik szervezetet támogatja 2000 Ft-tal.

Ha már nálunk jársz, akkor minket választottál. Mert átérzed, amin egy hosszan tartó betegséggel küzdő gyermek is átmegy lelkileg. Vagy mert éppen te is – ha csak közvetve is , de – érintett vagy/ voltál és tudod milyen, amikor….

A gyógyulás még elérhetetlennek tűnik, a kezelések sokszor fájdalmasak, a barátok elmaradnak látogatási időben, a szülők tehetetlenek. Mindezzel a súlyos betegséggel küzdő gyereknek kell szembenéznie. Pedig ő csak gyerek szeretne lenni: önfeledt, kajla, zizegő, szét-szórt, vidám, kíváncsi, szerelmes.

A Mosoly Alapítvány terapeutája lelki fájdalomcsillapítással segíti a gyerekeket. A gyerek szótlanságának, magábafordulásának vagy éppen dühének, kétségbeesésének a mélyére ás le, hogy a félelem, a szorongás is kezelhető legyen.

A Mosoly Alapítvány több mint 20 éve hiánypótló mese- és művészetterápiával segíti azokat a gyerekeket és családjaikat, akiknek súlyos betegség vagy trauma következtében felborult a testi-lelki egyensúlyuk.

Kérlek, hogy ezen a felületen keresztül támogasd adományozási céljaimat! Köszönöm!

Adatkezelési tájékoztatóPrivacy Policy