Szerezz örömöt Csorba Anita képeivel magadnak és a Mosolynak!

2021-11-30

December az ünnepről, az odafigyelésről, a várakozásról szól. A hazai DIY legismertebb népszerűsítője Csorba Anita ezúttal egyedi, dedikált festménykollekcióval készült az ünnepekre, melyekkel nem csak önmagunknak vagy a megajándékozottnak szerezhetünk örömet, de még a Mosoly Alapítvány munkáját is lehet vele támogatni.

Októberben már többen kaphattatok inspirációt Csorba Anitától, aki különböző formában segített, hogy az ősz hangulata a lakásba is beköltözhessen. Most pedig egy igazán különleges decemberi jótékonysági kampányt, ötletet szeretnénk megosztani veletek ugyancsak Csorba Anita jóvoltából. Ezúttal egyedi, dedikált festménykollekcióval készült az ünnepekre, amelyeket a honlapján tudtok megnézni és megvásárolni. Dobd fel egy színpompás festménnyel a saját vagy egy megajándékozott ismerős, barát, családtag szobáját és közben segítsd a Mosoly Alapítványt is, hiszen az eladások bevételének fele hozzánk fut be, hogy terápiás munkánkat kiszámíthatóan végezhessük.

A kollekciónak van két különleges darabja is, melyek címe, akár a jövő évi mottód is lehet.

Az egyik „A vágyad ad szárnyakat” címet viseli, míg a másik „A mosolynak ereje van” címet kapta. Nézd meg hogyan készült ez a két különleges alkotás – A vágyad ad szárnyakat és A mosolynak ereje van – vagy nézd meg a kész műveket élőben az Inspirációk Élménystúdióban. Ha pedig beleszerettél valamelyikbe, akkor licitálj rá! Az így befolyó összeg, e két kép esetében, teljes értékében támogatja a Mosoly Alapítvány munkáját.

Adományozok