Szavazz a Mosolyra az idei Civil díj közönségszavazásán

2023-04-5

A civil szervezeteket díjazó Civil Díj pályázaton a Mosoly25 kampánysorozat bekerült a Legjobb kommunikációs kampány kategória döntősei közé.

A NIOK Alapítvány 2023-ban is meghirdette Civil Díj pályázatát. A program keretében olyan kezdeményezéseket, projekteket, programokat díjaznak, amelyek újszerű megközelítést alkalmazva kiemelkedő eredményeket értek el az elmúlt évben. A Mosoly Alapítvány döntőbe került a Legjobb kommunikációs kampány kategóriában a Mosoly25 születésnapi kampánysorozatával.
A szakmai kategóriák döntős pályázatai közt a Civil Díj szakmai zsűrije, a kiírásban szereplő értékelési szempontok alapján hirdet majd győzteseket. Az eredményhirdetésre és hivatalos díjátadó gálára május 11-én kerül majd sor.

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is hirdetnek Közönségdíjat. A Civil Díj közönségszavazáson minden döntős szervezet részt vesz. A Közönségszavazás az nlc.hu oldalán elérhető április 3. és május 4. között.

Segítsd Te is a Mosolyt egy szavazattal, és ha támogatni szeretnél bennünket a versenyben, oszd meg a szavazást hirdető Facebook posztjainkat!
A tavalyi Mosoly25 születésnapi aktivitásokról pedig ITT olvashatsz.

Adományozok