Már lehet jelentkezni nyári Mesetáborunkba!

2022-04-12

Már lehet jelentkezni budapesti ingyenes meseterápiás táborunkba, melyet pszichoszomatikus tünetekkel küzdő gyermekeknek indítunk. A meseterápiás tábor 5 napos intenzív élmény a gyermekek számára, ahol napi 6 órában a mese, mozgás, alkotás és gyermekdráma segítségével gyógyulhatnak és tapasztalhatják meg a közösség megtartó erejét.

A táborba elsősorban krónikus betegséggel (pl. epilepszia, krónikus fejfájás, diabétesz) élő, szorongással küzdő gyermekeket várunk a 8-10 éves korosztályból. A gyermekeket a szakemberek előzetes szülőkonzultáció alapján válogatják be a csoportba, hogy a hasonló érettségű és problémával küzdő gyermekek jól tudjanak együttműködni. A táborban két pszichológus és egy önkéntes segítő dolgozik a gyermekekkel.

A mesetábor időpontja:

1. június 20-24., 9.00 és 15.00 óra között

Helyszín: Létra klub, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 18.

Táborvezető terapeuták:

Erős Nikoletta, klinikai szakpszichológus, gyermekdramatista

Kiss Debóra, klinikai szakpszichológus, gyermekdramatista

Jelentkezési határidő: 2022. június 6.

Jelentkezés és további információ Brinner Andrea munkatársunk elérhetőségein: brinner.andrea@mosolyalapitvany.hu vagy +36 30 815 7577

A 25 éves szakmai múlttal rendelkező Mosoly Alapítvány a gyerekek természetes nyelvén, játékkal, mesével, alkotással teszi megközelíthetővé és feldolgozhatóvá a betegség és a kezelések hosszú ideje alatt felhalmozódó, feszültséget keltő lelki traumákat. Foglalkozásainkon képzett, tapasztalt szakemberekkel – pszichológusokkal, művészetterapeutákkal – dolgozunk. Módszereinket a gyermekek igényeihez igazítva meseterápiát, gyermekpszichodrámát és művészetterápiát alkalmazunk.