Kétmillió forinttal segíti a Mosoly Alapítványt a SPAR

2018-10-4

Újabb cég-óriás, a SPAR Magyarország, állt mellénk, hogy segítse a munkánkat, így biztosítva hiánypótló mese- és művészetterápiás szolgáltatásunkat, mellyel azoknak a gyerekeknek és családjaiknak segítünk, akiknél súlyos betegség vagy trauma következtében felborult a testi-lelki egyensúly.

A SPAR Magyarország évek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy közösségeket és szervezeteket támogasson, amelyek munkájukkal a mindennapokban segítik azokat az embereket, akik nélkülözésben, betegségben élik az életüket vagy különös tekintettel a legvédtelenebbeken, a gyermekeken segítenek. A cégcsoport a társadalmi felelősségvállalás népszerűsítéseként a vásárlókat is igyekszik bevonni ezekbe programokba, hiszen a vásárlókkal együtt megvalósuló jótékonysági akciók valódi összefogást teremtenek e közös értékek mentén.

A társadalmi felelősségvállalás iránt elkötelezett áruházlánc e szemléletmód erősítését támogató legújabb kezdeményezésében a Mosoly Alapítványt segíti 2 millió forintos támogatással. Így biztosítva Magyarországon az onkológia betegségben szenvedő, csontvelő transzplantáción átesett gyermekek lelki egészségét támogató mosoly-terapeuták nehéz, ám nélkülözhetetlen munkáját. Az adomány a vásárlók közreműködésével gyűlik össze, hiszen minden eladott SPAR enjoy. szendvics árából 10 forinttal segítik a Mosoly Alapítvány egyedülálló munkáját.

A Mosoly Alapítványt több mint húsz éve hívták életre sikeres magyar üzletemberek, akik segítséget akartak nyújtani olyan gyerekeknek, akiket betegségük vagy nehéz élethelyzetük megfosztott az örömteli gyermekkortól. Kórházi terápiás foglalkozásaink és a rehabilitációt segítő hosszú távú csoportjaink nemcsak Budapesten, hanem Pécsett és Debrecenben elérhetőek. Évente kb. 400-450 terápiás foglalkozást tartunk mintegy 800 gyermek részvételével.

Adományozok