Jelentkezz nyári ingyenes mesés drámatáborunkba!

2023-03-29

Pszichoszomatikus tünetekkel küzdő gyermekeknek indít nyári, egy hetes, mesés drámatábort a Mosoly Alapítvány Budapesten a Létra klubban.

A tábor 5 napos intenzív élmény a gyermekek számára, ahol napi 6 órában a gyermekdráma, mozgás, alkotás segítségével gyógyulhatnak és tapasztalhatják meg a közösség megtartó erejét. A foglalkozások alatt két terápiás szakember és egy önkéntes segítő dolgozik a gyermekekkel.

A táborba 6-8 krónikus betegséggel (pl. epilepszia, krónikus fejfájás, diabétesz) élő és/vagy erős szorongással küzdő gyermeket várunk a 9-11 éves korosztályból. A gyermekeket a szakemberek minden esetben személyes szülőkonzultáció alapján válogatják be a csoportba, hogy a hasonló érettségű és problémával küzdő gyermekek jól tudjanak együttműködni.

Jelentkezési határidő: 2023. május 1.

Korosztály: 9-11 év

Jelentkezés és további információ Brinner Andrea munkatársunk elérhetőségein:
brinner.andrea@mosolyalapitvany.hu vagy +36 30 815 7577

A 25 éves szakmai múlttal rendelkező Mosoly Alapítvány a gyerekek természetes nyelvén, játékkal, mesével, alkotással teszi megközelíthetővé és feldolgozhatóvá a betegség és a kezelések hosszú ideje alatt felhalmozódó, feszültséget keltő lelki traumákat. Foglalkozásainkon képzett, tapasztalt szakemberekkel – pszichológusokkal, művészetterapeutákkal – dolgozunk. Módszereinket a gyermekek igényeihez igazítva gyermekpszichodrámát, meseterápiát és művészetterápiát alkalmazunk.

A tábor időpontja: 2023. június 19-23., 9.00 és 15.00 óra között

Helyszín: Létra klub, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 18.

Táborvezető terapeuták:
Kiss Debóra, klinikai szakpszichológus, gyermekdramatista