Hangolódjunk együtt az ünnepekre!

2021-12-3

December nem csak az ünnepről, hanem az ünnepre való készülődésről is szól. Hogyan, milyen apró ötletekkel tudjuk a lelkünket is felkészíteni az ünnepekre? Talán éppen a Mosoly x eMAG Köszönet Program adventi kalendáriumával!

Immár második éve stratégiai partnerként segíti terápiás munkánkat az eMAG Magyarország. Vásárlóik a pénztárba érve egyszerű gombnyomással adhatnak a kosarukhoz egy általuk választott támogatási összeget a Mosoly Alapítvány számára. Ezért a Mosoly x eMAG Köszönet Programot úgy találtuk ki, hogy maguk a vásárlók is kapjanak valami ajándékot hálánk jeléül, hogy megtapasztalhassák azt, ami a Mosoly-terápiák lényege: az alkotás, a mese vagy éppen a közös zenélés felszabadító erejét. Mert a lehetőséget az eMAG-nak, míg a támogatást a vásárlóknak köszönjük meg.

A Mosoly x eMAG Köszönet Program második etapja december elsején vette kezdetét a Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar részvételével. Ahogy Farkasházi Réka fogalmaz: „én is ragaszkodom sok külsőséghez az ünneppel kapcsolatban, imádom a karácsonyi hangulatot, a dekorációkat, az illatokat, a fényeket, a szertartásokat. A gyerekeimmel már december elejétől készülődünk, kézműveskedünk, mézeskalácsot díszítünk.”

Éppen ezért a Mosoly x eMAG Köszönet Program egy különleges adventi kalendáriummal segíti az ünnepre való hangolódást. A minden nap új ablakát kinyitó adventi kalendáriumban ezúttal nem csokoládé, hanem dal, vers, mese lapul a Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar előadásában. Felcsendülnek nagyszerű karácsonyi dalok, és meghallgathatunk sok kedves karácsonyi hangulatú mesét, verset is. Az adventi kalendárium napi epizódjait a Mosoly x eMAG Köszönet Program oldalán lehet megtekinteni.

Akinek van kedve, bátorsága, az pedig egy karácsonyi játékban is részt vehet! A Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar ugyanis „közösségi klipet” szeretne készíteni az Igazi karácsony című dalukhoz. A vadonatúj klipben bárki elmondhatja, hogy neki mitől igazi a karácsony. Pontosabban leírhatja, hiszen a klipben kezeket, kézírásokat és a karácsonyra jellemző szavakat szeretnének az alkotók viszontlátni. „Egy igazi közösségi klipet szeretnénk létrehozni” – mondja Réka. – „Arra buzdítunk mindenkit, hogy ragadjon ceruzát, tollat, krétát, filctollat és írja le azt az egyetlen szót, füzetbe, papírlapra, táblára, falra, amelytől neki igazi a karácsony.

Adományozok