Gyermekpszichodráma csoportot indítunk Budapesten

2022-10-5

A Mosoly Alapítvány ingyenes hosszú távú terápiás csoportot indít 8-10 éves gyermekek számára. A programra elsősorban krónikus betegségből gyógyult, hosszan tartó betegséggel élő és szorongással küzdő gyermekeket várunk.

A programot, mely 22 terápiás foglalkozásból áll, 2022. október és 2023. május között, az iskolaszünetekhez igazodva szervezzük. A gyermekeket a szakemberek előzetes szülőkonzultáció alapján válogatják be a csoportba, hogy a hasonló érettségű és problémával küzdő gyermekek jól tudjanak együttműködni. A 6-8 fős csoportot 2 pszichológus vezeti.

Tapasztalt terapeutáink a gyerekek természetes nyelvén, játékkal, mesével, alkotással teszik megközelíthetővé és feldolgozhatóvá a betegség vagy a nehéz élethelyzetek miatt feszültséget keltő lelki traumákat. Módszereinket a gyermekek igényeihez igazítva gyermekpszichodrámát és komplex művészetterápiát alkalmaznak.

A foglalkozások időpontja: Csütörtökönként, 16.15 – 17.45

Helyszín: PannKa Közösségi Tér, 1136 Budapest, Pannónia u. 18., www.pannka.hu

Tervezett kezdés: 2022. október 20.

Csoportvezető terapeuták: Erős Nikoletta, klinikai szakpszichológus, gyermekdramatista és Kiss Debóra, klinikai szakpszichológus, gyermekdramatista

Jelentkezés és további információ:
Brinner Andrea
brinner.andrea@mosolyalapitvany.hu
+36 30 815 7577

Adományozok