Everness, a szabad én fesztiválja

2019-06-28

A Balaton partján évről-évre megrendezére kerülő önismereti és életmód fesztiválon idén a Mosoly Alaptívány önkéntesei is feltöltődhettek energiával, kipihenhették az év fáradalmait az Everness csapatának a nagylelkű felajánlásának köszönhetően.

A fesztiválon résztvevő egyik önkéntesünk, Kisida Bori, e szavakkal mesélt nekünk arról a pár napról: „Az Everness fantasztikus élmény volt számomra. Ez a rendezvény több, mint egy fesztivál: egy életérzés, egy életmód, egy olyan tér, ahol szabadon az lehetek, aki igazán vagyok. Nemcsak a tengernyi program töltött fel, hanem az, hogy egy olyan közösségben találtam magam, és élhettem napokig, ahol egymásban tiszteljük és elfogadjuk, hogy mindenki más, és mégis van bennünk valami közös: odaadjuk figyelmünket és jelenlétünket egymásnak és önmagunknak is. Ez a két sor jutott eszembe Weöres Sándortól: „Örömöm sokszorozódjék a Te örömödben. Hiányosságom váljék jósággá benned.” Hálás vagyok, köszönöm, hogy a részese lehettem!”

Mi köszönjük Everness!