Az OTP Bank ügyfelei fontosnak tartják a Mosoly munkáját

2024-05-24

Az OTP Bank fizetési felületein a mindennapi pénzügyek intézése közben gyorsan és egyszerűen, csupán néhány kattintással lehetett támogatni a Mosoly Alapítvány terápiás munkája az OTP Bank támogatási programjának köszönhetően.

A Mosoly Alapítvány immár 27 éve segíti hiánypótló művészetterápiás foglalkozásaival a krónikusan, illetve súlyosan beteg gyerekek gyógyulását. Az elmúlt években folyamatosan éreztük, hogy a gyerekek pszichés állapotának romlásával a Mosoly terápiák iránti igény nő.

Erre reagálva 2023-ban a gyerekeknek nyújtott Mosoly terápiák számát 30%-kal megnöveltük, elérve a közel 1000 terápiás foglalkozást, ennek ellenére több programunkra várólistát kellett nyitnunk. Új programok indultak Budapesten, Pécsett és Debrecenben is, a kórházban tartott és a kórházon kívüli hosszútávú csoportokban, illetve az online térben is. Új terapeuták és szupervizorok csatlakoztak a terápiás csapathoz, amelyben így már 24 szakember dolgozik.

Az OTP Bank ügyfelei 5 hónap alatt 10 788 164 Ft támogatását gyűjtöttek össze, ezzel hozzájárulva, hogy az alapítvány a gyűjtési időszak alatt közel 400 terápiás foglalkozást tudjon tartani kórházakban, és kórházon kívüli csoportjaiban.

Adományozok