Átadták a Nők Lapja Példakép Díjakat

2024-06-26

Június 19-én, a Művészetek Palotájában egy nagyívű gálaműsor keretében osztották ki a Nők Lapja Példakép Díjat. A kategóriák öt főből álló rövidlistáit egy széles körű, húszfős szakmai zsűri határozta meg.

„A jelöltek között olyan civilek szerepeltek, akik szakmai tevékenységükkel közvetlen környezetükre is hatást gyakorolnak, kifogyhatatlan lelkesedésükkel, szorgalmukkal és odaadásukkal pedig értéket teremtenek.” – olvasható a Nők Lapja oldalán.

Megtisztelő volt, hogy a Debrecenben dolgozó Mosoly-terapeutánkat, Miholecz Juditot a Nők Lapja Példakép Díjra jelölték Egészségügy kategóriában. A díjat végül Arany-Kovács Rozália kapta, akinek ezúton is gratulálunk.

A tartalmas beszélgetésekkel fűszerezett est után a következőket írta Judit a közösségi oldalán: „15 éve dolgozom krónikus beteg gyerekekkel és minden nehézségét, szépségét szeretem a munkámnak Nélkülük én nem lettem volna jelölt. Úgy gondolom mindannyiunkat, akiket jelöltek szívvel-lélekkel végezzük a munkánkat, elhivatottak vagyunk és még számos kollégát ismerek, akik szintén példaértékűek a munkájukban.”

kép forrása: www.noklapja.hu

Adományozok