A 11. Mosoly Váltó eredményei

2018-06-4

2018.06.04.

Idén újra körbefutottuk a Balatont a Mosoly Váltóval, ahol támogatóinknak köszönhetően 9.513.290 forint támogatás gyűlt össze.

A Mosoly Váltó, az egyik legnagyobb adománygyűjtő programunk és élményprogramunk is egyben. Adományozóink Mosolyos gyerekekkel futják körbe a Balatont 3-5 kilométeres szakaszokban, így nem csak anyagi hozzájárulásukkal segítik a most futó terápiás foglalkozásainkat, hanem személyesen is megismerhetik azokat a gyerekeket, akik valaha Mosoly-terápiákon vettek részt.

A gyerekek

Lili, Barbi, Niki, Vivien, Eszter, Adri, Krisztofer, Bendi, Marci, kis Gergő, nagy Gergő, Alex, Lali, Kornél, Simi, Ádám, Martin, Attila, Peti, Pisti, Jani – ők azok a Mosolyos gyerekek, akik rengeteget készültek,  hogy május 12-13-án, az NN Ultrabalatonon  fejenként minimum 10 kilométert fussanak velünk legjobb tudásuk szerint. Számtalan kalandban volt együtt részünk, a sport mellett jutott idő közös játékra, fagyira, sőt még fürdésre is. Nagyon boldogok vagyunk, hogy ott voltak velünk a 11. Mosoly Váltóban.

Adományok

Idén a Mosoly Váltóval  közel 9,5 millió forint adományt sikerült összegyűjtenünk, amit nagyon köszönünk az összes résztvevő támogatónknak, önkéntesünknek és persze a gyerekeknek.

A 11. Mosoly Váltó számokban:

– a 21 gyerek mellett 21 önkéntes segítette a munkánkat.

– Összesen 240 támogató futott velünk a csapatokkal és az egyéni szakaszfutókkal együtt.

8 adománygyűjtő csapatunk volt, akik összesen 3,7 millió forintot gyűjtöttek össze a Mosoly munkájának segítésére. Olyan adománygyűjtő programokat találtak ki, mint a munkatársaknak megtartott sütivásár, céges reggeli, családi adománygyűjtő piknik. Volt egy cég, akik partnereiknek jópofa dolgokat árvereztek el: a főnök parkolóhelyét, vagy vitorláshajó használatot egy hétvégére.

– Az egyik nagylelkű adományozónk, a BÁV Faktor Zrt. minden velünk futó gyereknek vásárolt egy pár futócipőt. A csapatban futott velünk olyan gyerek is, akinek ez élete első nem használt sportcipője lett.

– A Mosoly Váltóhoz több ismert ember is csatlakozott idén:  Acél Réka, Azurák Csaba,  Simon Kornél és Gajdos Tamás is velünk futott, segítségükkel sokkal nagyobb hangsúlyt kapott a médiában a Mosoly Alapítvány ügye, a munkánk fontossága. Köszönjük nekik a lelkesedést és a szuper teljesítményt.