2021: felemelő és emlékezetes

2021-01-22

A Pantone idei kettős színválasztása a Mosoly számára azt fejezi ki, hogy a járvány következtében sokszor átléptük a határainkat, és mára mindennél világosabban látszik, mennyire szükségünk van egymásra. A másokkal való kapcsolat erőssé tesz, de az előre lépéshez ugyanígy szükségünk van a reményre és a pozitív gondolkodásra is.

Az új évi beköszönésünket egy tőlünk kissé rendhagyónak tűnő hír inspirálta. A Pantone Színintézet decemberben jelentette be a 2021-es év színét, és a választás idén – a megszokottól eltérően – két színre esett. A két szín az Ultimate Grey (szürke) és az Illuminating (sárga). Az idei kettős színválasztás a Mosoly számára azt fejezi ki, hogy a járvány következtében sokszor átléptük a határainkat, és mára mindennél világosabban látszik, mennyire szükségünk van egymásra. A másokkal való kapcsolat erőssé tesz, de ugyanígy szükségünk van a reményre és a pozitív gondolkodásra az előrelépéshez.

EGYMÁST TÁMOGATVA

A két szín használható függetlenül, de egymást kiegészítve is. Amíg a sárga fényes és élénk, a szürke határozott és megbízható, addig a házasságuk erőt, optimizmust és bátorságot képvisel egy tagadhatatlanul kihívást jelentő év után. A színguruk azzal indokolják a választást, hogy a kombináció egyszerre „gyakorlatias és sziklaszilárd, melegséget árasztó és optimista”. Erőt, pozitivitást, reményt, tisztaságot, energiát sugároznak a színek együtt, „támogatják egymást”. Minderre szükség is van 2021-ben.

Ha színekkel kellene kifejeznünk a Mosolyban elindult 2021-es munka hangulatát, a tervezést és az új irányok fejlesztését, akkor a két szín által sugallt minőségek, a gyakorlatilas és sziklaszilárd, a melegséget árasztó és optimista nálunk minden nap tetten érhetők.

Jelentjük, mi itt vagyunk és dolgozunk, számítunk a közösen megszülető együttműködésekre, gondolatokra és keressük a további támogatókat, akik nélkül nem tudnánk hiánypótló szakmai tevékenységünket működtetni.

 

Adományozok