42mosoly

Az adományozói program 42 kiváló ember, illetve cég részvételével indult el, vállalva, hogy 42 hónapon keresztül havonta 42.000 forinttal támogatják az alapítvány munkáját, így járulva hozzá a Mosoly fenntarthatóságához. 42mosoly azonban egy nyitott közösség, ahová folyamatosan várjuk azoknak a jelentkezését, akik szívesen köteleződnek el a Mosoly hiánypótló munkájának támogatására.

A 42mosoly támogatói

Kiss Ádám

alelnök

Dr. Tóth Csaba

Kerezsi Miklós

Winkler Gyula

alapító

Gerendai Károly

Varga Ákos

igazgatósági elnök
UBM Trade Zrt.

Kondor Zoltán

Mosoly Alapítvány,
tulajdonos
AutoNet-SAG

Mátyásfalvi János

Hall Krisztián

BDO Magyarország Pénzügyi Tanácsadó Zrt.
igazgatósági tag

Németh László

ügyvezető igazgató
ENSI Kft.

Prologis Hungary Management Kft.

Köszönjük a 42mosoly közösség tagjainak a támogatást.

Miért 42?

A “42” válasz az életet, a világmindenséget, meg mindent érintő végső kérdésre Douglas Adams Galaxis útikalauz stopposoknak című regényében. Kutvölgyi Pál kurátorunk, a 42mosoly alapítója a regény nagy rajongója, innen az elnevezés.

» Ide kattintva olvasható Kutvölgyi Pál személyes írása arról, hogyan fordult a nonprofit világ felé, és mi motiválta a 42mosoly létrehozásában.

2015-ben kértem tanácsot Küllői Pétertől, hogyan lehetnék aktívabb a nonprofit szerepvállalásban. Ő a Mosoly Alapítványt ajánlotta, akik egy nagyon speciális területen dolgoznak: a hosszú betegségben szenvedő gyerekeknek nyújtanak lelki támogatást. A következő két év egyértelműen bebizonyította, hogy ez volt életem egyik legjobb tanácsa és döntése! Akkor, 47 évesen, három alapvető célt fogalmaztam meg magamnak a következő 47 éves időszakra.

1. Több időt töltök a családommal.
  2. Aktívan szerepet vállalok alapítványok fundraising tevékenységében.
  3. A jövőben kizárólag csak olyan forprofit tevékenységet építek fel, amely egyszersmind flow-profit vállalkozás is számomra, a Csíkszentmihályi Mihály által bevezetett értelemben.

Az elmúlt időszakban ezeket a for- és a nonprofit tevékenységeket, rendhagyó módon, egy kvázi esernyőmárka alá rendeztem, ebből fejlődött ki a Group42 elnevezésű heterogén entitás, melynek fontos része a 42mosoly brand is. A ’42mosoly Klub’ egy exkluzív támogatói csoportot jelöl. Végtelen örömmel tölt el, hogy a kuratórium tagjai, első támogatóként, egy emberként álltak az ötlet mögé!

A klub mellett a 42mosoly.hu felület pedig egy olyan online kommunikációs csatorna, amelynek a legfontosabb szerepe az, hogy jól működő szinergiákat építsen fel a Group42 non- és forprofit márkái között, ezzel is segítve az alapítványok sikeres fundraising tevékenységét.

Ezt a folyamatot erősítendő, a támogatói csoporthoz való csatlakozás évében, nem ellenszolgáltatásként, hanem a nemes gesztus elismeréseként, 12%-os kedvezményt biztosító exkluzív klubkártyát adtunk a Hygge Központban működő következő márkák termékeinek/szolgáltatásainak igénybevételekor: Bang & Olufsen, B&O Play, Hygge rendezvényhelyszín bérlés, Les Ateliers Ruby Budapest, Coffee Hygge újhullámos kávézó, 42bit filmgyártó csapat.

Kutvölgyi Pál

Csatlakozás és további információ