A Mosoly Alapítvány hosszan tartó betegségben szenvedő gyerekek gyógyulását segíti ingyenes mese- és művészetterápiáival. A Mosoly-terápiák célja, hogy a gyerekek képesek legyenek feldolgozni a betegségük okozta traumát, készek legyenek a kórházi kezelések befogadására, lélekben megerősödve, feszültségmentesen vágjanak neki a testi gyógyulás folyamatának.
Te is érzed mostanában, hogy nagyobb szükségünk van a jóra? Tapasztalod, hogy igenis van személyes erőd és egyéni felelősséged? Egyetértesz azzal, hogy az angyalságnak nincsenek korlátai? Elhiszed nekünk, hogy benned is határtalan az angyalfaktor? Ha legalább két kérdésre igennel válaszoltál, olvass tovább, és tedd meg az első fontos angyali lépést afelé, hogy a Mosoly közösség tagja légy és főszereplője egy izgalmakkal teli adománygyűjtő kampánynak!

Adatkezelési tájékoztatóPrivacy Policy