Kreatív Napok 2012

2012 októberében 2 napos szakmai konferenciát rendeztünk azzal a céllal, hogy összehozzuk és új módszerekkel ismertessük meg azokat a szakembereket, akik egymástól elszigetelten dolgoznak, és szívesen alkalmaznak meséket és művészeti módszereket gyógyító, segítő munkájukban. Az előadások és workshopok absztaktjait itt olvashatod.

Kreatív Napok 2015

A szakmai fejlesztésben új irányt nyitottunk, a legújabb nemzetközi kutatásokra és hazai a gyakorlatra alapozva elindítottuk a testtudati szemlélettel kitágított művészetterápiás munkát, amire szakembereinket belső képzéseken, műhelymunkákon készítettük fel. 2015 áprilisában Kreatív Napok néven kétnapos országos szakmai konferenciát rendeztünk gyerekekkel dolgozó segítő foglalkozású szakemberek számára, Test és testtudat a mese- és művészetterápiákon címmel, ahol 100 szakember (terapeuták, pedagógusok és más segítő foglalkozásúak) 20 témában vehetett részt előadásokon, műhelymunkákon. Az előadások és workshopok absztaktjait itt olvashatod.