42mosoly

Az adományozói program 42 kiváló ember, illetve cég részvételével indult el, vállalva, hogy 42 hónapon keresztül havonta 42.000 forinttal támogatják az alapítvány munkáját, így járulva hozzá a Mosoly fenntarthatóságához. 42mosoly azonban egy nyitott közösség, ahová folyamatosan várjuk azoknak a jelentkezését, akik szívesen köteleződnek el a Mosoly hiánypótló munkájának támogatására.

A 42mosoly támogatói

Kiss Ádám

alelnök
Mosoly Alapítvány

Dr. Tóth Csaba

kurátor
Mosoly Alapítvány

Kerezsi Miklós

kurátor
Mosoly Alapítvány

Winkler Gyula

alapító
Mosoly Alapítvány

Gerendai Károly

Varga Ákos

igazgatósági elnök
UBM Trade Zrt.

Kondor Zoltán

kurátor
Mosoly Alapítvány,
tulajdonos
AutoNet-SAG

Mátyásfalvi János

Hall Krisztián

BDO Magyarország Pénzügyi Tanácsadó Zrt.
igazgatósági tag

Varga Zoltán

vezérigazgató
Central Médiacsoport Zrt.

Molnár Csaba

HFI Kft.

Iván László

Indexio Hungary Kft.

BÁV FAKTOR

BÁV FAKTOR Zrt.

Dr. Siegler Konrád

ügyvéd

Dr. Szüle Orsolya és Szüle Máté

Dr. Andrékó Csilla

irodavezető partner
Kinstellar

Heiszler Gabriella

Tranzit-Ker Kereskedelmi Zrt.

Tranzit-Food Élelmiszeripari Kft.

Virág Zsolt

igazgatóság elnöke
Hiflylabs

Scheer Sándor

vezérigazgató
Market Építő Zrt.

Horváth Richárd

Botond Szabolcs

vezérigazgató
Visual Europe Group

Winkler Zsolt

Báthory-Németh Andrea és Báthory Balázs

BLS – Kovács és Szalay Ügyvédi Iroda

Németh László

ügyvezető igazgató
ENSI Kft.

Prologis Hungary Management Kft.

Kő Róbert

Kő Benedek

Köszönjük a 42mosoly közösség tagjainak a támogatást.

Miért 42?

A “42” válasz az életet, a világmindenséget, meg mindent érintő végső kérdésre Douglas Adams Galaxis útikalauz stopposoknak című regényében. Kutvölgyi Pál kurátorunk, a 42mosoly alapítója a regény nagy rajongója, innen az elnevezés.

» Ide kattintva olvasható Kutvölgyi Pál személyes írása arról, hogyan fordult a nonprofit világ felé, és mi motiválta a 42mosoly létrehozásában.

2015-ben kértem tanácsot Küllői Pétertől, hogyan lehetnék aktívabb a nonprofit szerepvállalásban. Ő a Mosoly Alapítványt ajánlotta, akik egy nagyon speciális területen dolgoznak: a hosszú betegségben szenvedő gyerekeknek nyújtanak lelki támogatást. A következő két év egyértelműen bebizonyította, hogy ez volt életem egyik legjobb tanácsa és döntése! Akkor, 47 évesen, három alapvető célt fogalmaztam meg magamnak a következő 47 éves időszakra.

  1. Több időt töltök a családommal.
  2. Aktívan szerepet vállalok alapítványok fundraising tevékenységében.
  3. A jövőben kizárólag csak olyan forprofit tevékenységet építek fel, amely egyszersmind flow-profit vállalkozás is számomra, a Csíkszentmihályi Mihály által bevezetett értelemben.

Az elmúlt időszakban ezeket a for- és a nonprofit tevékenységeket, rendhagyó módon, egy kvázi esernyőmárka alá rendeztem, ebből fejlődött ki a Group42 elnevezésű heterogén entitás, melynek fontos része a 42mosoly brand is. A ’42mosoly Klub’ egy exkluzív támogatói csoportot jelöl. Végtelen örömmel tölt el, hogy a kuratórium tagjai, első támogatóként, egy emberként álltak az ötlet mögé!

A klub mellett a 42mosoly.hu felület pedig egy olyan online kommunikációs csatorna, amelynek a legfontosabb szerepe az, hogy jól működő szinergiákat építsen fel a Group42 non- és forprofit márkái között, ezzel is segítve az alapítványok sikeres fundraising tevékenységét.

Ezt a folyamatot erősítendő, a támogatói csoporthoz való csatlakozás évében, nem ellenszolgáltatásként, hanem a nemes gesztus elismeréseként, 12%-os kedvezményt biztosító exkluzív klubkártyát adtunk a Hygge Központban működő következő márkák termékeinek/szolgáltatásainak igénybevételekor: Bang & Olufsen, B&O Play, Hygge rendezvényhelyszín bérlés, Les Ateliers Ruby Budapest, Coffee Hygge újhullámos kávézó, 42bit filmgyártó csapat.

Kutvölgyi Pál

Csatlakozás és további információ

Ruman Csilla  ruman.csilla@mosolyalapitvany.hu +36 30 291 3750

Adományozok