Mosolygó Nyár

A Mosolygó Nyár adománygyűjtő akciónkban olyan fesztiválok, éttermek, cukrászdák vesznek részt, amelyek egy-egy termékük árából bizonyos összeget a Mosoly Alapítványnak ajánlanak fel július 1. és augusztus 20. között. Ezzel ők és vásárlóik is hozzájárulnak a súlyosan beteg gyerekek lelki gyógyításához, a Mosoly terápiák létrejöttéhez.

A Mosolygó Nyár akció során az élvezetek lehet összekötni a jótékonykodással. Különleges kávék, finom sütemények és frissítő limonádék megvásárlásával lehet országszerte támogatni munkánkat. Ha valaki a hétköznapokon gondolna ránk, az akár a napi menü vagy fagylalt kiválasztásakor is segíthet.

A felajánlott támogatásokkal a több mint 20 éve működő Mosoly Alapítványt segítik a vásárlók, ami hiánypótló mese- és művészetterápiás szolgáltatással segíti azokat a gyerekeket és családjaikat, akiknek súlyos betegség vagy trauma következtében felborult a testi-lelki egyensúlyuk. Kórházi terápiás foglalkozásaink és a rehabilitációt segítő hosszú távú csoportjaink Budapesten, Pécsett és Debrecenben. Minden foglalkozást ingyenesen, a felajánlott adományoknak köszönhetően, biztosítunk a résztvevők számára. Évente kb. 400-450 terápiás foglalkozást tartunk mintegy 800 gyerek részvételével.

Tevékenységünk nem alternatívája, hanem kiegészítője az orvosi kezeléseknek. Munkánkat az egészségügyi intézmények szakembereivel szoros együttműködésben végezzük, így az orvosi kezelések és a lelki rehabilitáció együtt, egymást erősítve hatnak a tartós gyógyulás érdekében. Professzionális segítő munkánkat folyamatos szakmai monitoringgal, gondosan kiválasztott, tapasztalt szakembereink állandó képzésével biztosítjuk. Szervezetünk adományokból működik, így minden támogatásért hálásak vagyunk. Többek között a Mosolygó Nyár adománygyűjtésből érkező felajánlásoknak köszönhetően biztosítjuk az ingyenes terápiás foglalkozásokat a súlyosan beteg gyerekeknek.