Mosoly Váltó

Adománygyűjtő csapat

Támogathatsz csapatot is.

Mosoly Váltó alapítványunk legnagyobb adománygyűjtő programja.  Mosolyos gyerekekkel és támogatóinkkal futjuk körbe a Balatont  47 szakaszban az NN Ultrabalaton futóversenyen. Csatlakoznak hozzánk a hivatalos versenybe benevezett csapatok is, akik   adománygyűjtéssel segítenek minket.

Te is indulsz csapatoddal az NN Ultrabalatonon, és pont egy jó ügyet kerestek, amit képviselhetnétek? Fussatok a Mosoly Alapítvány színeiben és gyűjtsetek adományt a verseny felkészülési időszakában. Részletekért görgess lejjebb az oldalon!

Amennyiben támogatnál minket, de jobban szeretnél egy Mosolyos gyerekkel futni, illetve csak egy rövidebb szakaszt választanál futásodhoz, kattints ide és válassz távot magadnak.

Részletek:

Miért futunk?

Sportolni vágyó támogatóink segítségével ezen a két napon terápiás foglalkozásainkon résztvevő, súlyosan beteg gyerekek gyógyítására gyűjtünk.

Adománygyűjtő csapatot szerveznél?

Adománygyűjtő futóként kampányolhatsz, hogy mások pénzadományukkal rajtad keresztül támogassák a Mosoly Alapítványt, mely nemcsak egy-egy gyerek gyógyulásához járul hozzá, neked is biztosan plusz energiát ad majd akár a 4., akár a 220. kilométernél tartasz. Ha te is szeretnél csapatoddal gyűjteni, olvasd el  Adománygyűjtő kézikönyvünket és keresd Rózsa Eszter kollégánkat!

Adománygyűjtő kézikönyv 2018

További segítség:

Rózsa Eszter

rozsa.eszter@mosolyalapitvany.hu
Mobil: +36 20 504 1037

Csapatok

Az alábbi csapatokat támogathatod:

Content not available.
A tartalom nem elérhető